AIM radionica curs online

Noutăți

Denki Buro – băile electrice din Japonia, utilizate în reducerea stresului și în tratarea unor boli

Majoritatea băilor publice construite în Japonia au piscine speciale căptușite cu electrozi. Aceste băi au rolul de a reduce stresul și de a le oferi oamenilor o dispoziție mult mai bună la serviciu. O astfel de cadă are două plăcuțe cu polarități electrice diferite care distribuie prin corpul unei persoane câțiva volți, nu destui ca să îi facă rău, ci doar ca să-l trezească. Șocul contractă musculatura corpului şi produce o senzaţie înţepătoare pe care unii japonezi o consideră extrem de relaxantă.

Despre băile electrice se spune că pot oferi ajutor în tratarea reumatismului și a spondilitei însă, în aceeași măsură, potrivit unor medici, pot fi responsabile de reducerea numărului de spermatozoizi, mai ales dacă sunt folosite cu regularitate.

denki-buro2

Istoria acestor Buro deniki este dificil de stabilit. În mod oficial astfel de băi există în Japonia din 1928. Electroterapia în sine a existat încă din secolul al 19-lea, când a fost folosită pentru prima dată la un spital din Londra, în scopuri terapeutice. Mai apoi, în1940, Statele Unite ale Americii au utilizat electroterapia pentru a vindeca rănile soldaţilor din cel de-al Doilea Război Mondial. În anul 1985, revista Cancer Research a publicat un studiu remarcabil în care cercetătorii au raportat o rată de 98% a absorbției tumorilor canceroase la animalele care sunt tratate cu electroterapie.

Astăzi electroterapia este utilizată în general ca o alternativă pentru tratamentele împotriva durerilor de spate, durerilor musculare, migrenelor, artritelor, disfuncţii neuromusculare sau disfuncţii ale sistemului nervos.

electro-therapy6

sursa: amusingplanet.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii