AIM radionica curs online

Noutăți

Demența islamistă: La Manchester au fost uciși 22 de COPII ȘI ADOLESCENȚI. Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare. VIDEO

Adevarul.ro: 22 de copii şi de adolescenţi şi-au pierdut viaţa şi alţi 50 au fost răniţi în urma unui atac terorist care a avut loc, luni seară, la Manchester, la finalul unui concert susţinut de artista americană Ariana Grande la Manchester Arena. Potrivit celor mai noi informaţii, explozia a avut loc în afara sălii polivalente şi nu în interior, aşa cum se anunţase iniţial.

RealitateaTv: Potrivit lui Ian Hopkins de la poliția din Manchester, atentatorul “purta un dispozitiv exploziv care a fost detonat și a produs atrocitatea”.

Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare sângerosul atac terorist comis, luni seară, în timpul unui concert susținut pe Manchester Arena.

police

Libertatea.ro: Atacul, considerat unul terorist, cel mai probabil de tip kamikaze, a avut loc în foaierul clădirii. Medicii care au intervenit la fața locului au descris starea victimelor, cei mai mulți tineri și adolescenți, ca fiind loviți de șrapnel. Acesta este cel mai sângeros atac din Marea Britanie după acela din 7 iulie 2005, când 52 de persoane au murit după ce o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra.

Evz.ro: Printre victime NU sunt și cetățeni români, a reafirmat Ministerul român de Externe, dar la nivelul ministerului s-a constituit o celulă de criză.

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Demența islamistă: La Manchester au fost uciși 22 de COPII ȘI ADOLESCENȚI. Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare. VIDEO

 1. Dobitocii nostri de politicieni le construiesc in Bucuresti musulmanilor CEA MAI MARE MOSCHEE DIN EUROPA! Cat de cretin si tradator de tara trebuie sa fii ca sa incuviintezi asa ceva?! Bucuresteni, treziti-va si protestati! Constructia moscheii este un lucru mult mai grav decat Ordonanta 13!

  • Doru Dascalu // 23 mai 2017 at 21:44 // Răspunde

   Eşti ori tânăr din generaţia #rezist, ori eşti complet neinformat despre viitorul României. Stai liniştit că nu eşti singurul. Ai milioane de gânditori, pardon, de negânditori ca dumneata. Şi ca să te liniştesc, poţi sta şi în cap şi în mâini, Mega Moscheia se va face. Dacă ai e-mail îţi pot trimite argumentele cu dovezi pe care le vezi şi le poţi analiza singur şi ai să tragi singur concluzia că se va face.

   • Daca trimitem cu totii Cerere de intervenţie accesorie // 24 mai 2017 at 15:20 // Răspunde

    Daca trimitem cu totii Cerere de intervenţie accesorie către Curtea de Apel Bucureşti vom bloca constructia Mega Moscheii!

    Comentariul lui Doru Dascalu este manipulatoriu!!

    Nu vom ceda trimitem milioane de Cereri de intervenţie!

 2. Cum îl putem ajuta pe Cătălin in procesul contra Moscheii: // 23 mai 2017 at 17:38 // Răspunde

  Cum ne putem de fapt ajuta pe noi ca popor creştin ortodox intr-un procent de peste 85%?
  Iată cum.
  *
  Facem fiecare o scrisoare către Curtea de Apel Bucureşti pe care o intitulăm: „Cerere de intervenţie accesorie”.
  În ea scriem:
  – datele personale + nr telefon.
  – motivele personale pentru care nu dorim construirea Mega Moscheii.
  *
  La sfârşit scriem următoarea menţiune:
  „Doresc ca d-l Berenghi Ioan Cătălin să mă reprezinte în acest proces”.
  *
  Acesta este gestul pe care-l putem face fiecare şi care nu ne costă decât circa 7 lei pentru a trimite o scrisoare recomandată pe adresa menţionată.
  *
  Mai există, din partea noastră a celor din MFD şi un plan B, in caz de eşec, plan pe care-l vom discuta în primul rând cu Catalin Ioan Berenghi şi apoi îl vom vota în Adunarea Generală a MFD din 29 Mai 2017.
  *
  Până atunci…să mergem la Poştă şi să ne servim ţara.
  Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
  Curtea de Apel Bucuresti
  Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
  Cod postal 050091
  Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
  Dosar 2315/2/2016″

  sursa:
  https://meritocratia.ro/2017/05/mesaj-de-la-meritocrat/

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii