Noutăți

Demență americană: L-au făcut și pe Moș Crăciun… homosexual. CNN este trompeta media a noii aberații: cartea pentru copii “SOȚUL lui Moș Crăciun”

ActiveNews.ro: „Soțul lui Moș Crăciun”. Așa se numește o nouă carte pentru copii, prezentată intens în aceste zile de postul american CNN, care aduce în atenția copiilor o versiune ilustrată, complet inedită, a lui Moș Crăciun: negru, homosexual. Căsătorit cu un alt Moș Crăciun, alături de care trăiește o aventură conjugală palpitantă.

Corectitudinea politică nu ia vacanță nici de Crăciun. Acum, în America, vechiul Moș Crăciun nu mai este alb, ci negru. Și este căsătorit cu un alt Moș Craciun, de astă dată alb, cei doi moși formând  o fericită familie gay. Astfel sunt revizuite în America tradițiile de Crăciun, ilustrate de această dată într-o carte pentru copii (??),  intitulată „Soțul lui Moș Crăciun”, scrisă de comedianul Daniel Kibblesmith și publicată de HarperCollins.

„Așa cum ne amintește această carte fermecătoare, Moș Crăciun poate veni în toate formele, culorile și dimensiunile, la fel ca și copiii și familiile pe care le vizitează în întreaga lume, în fiecare seară de Crăciun”, se poate citi într- o descriere a cărții de pe Amazon.com.

Autorul, Daniel Kibblesmith, a declarat pentru CNN că s-a inspirat în scrierea acestei cărți „din tradiția anuală pe care o avem în această țară de a pretinde continuu că există un război gigantic în jurul Crăciunului și că în această perioadă Crăciunul tradițional este atacat”.

Kibblesmith a vrut să spargă și tiparele și convingerea generală conform căreia Moș Crăciun este un alb.

„Citeam anul trecut că Mall of America a angajat un Moș Craciun negru, așa că eu și soția mea am făcut o glumă pe Twitter, spunând că, dacă vreodată vom avea un copil, va ști că există doar Moș Crăciun negru. Și dacă apoi vom vedea un Moș Crăciun alb la mall vom exclama „Ei bine, acesta este soțul lui”, a afirmat autorul pentru CNN.

Versiunea „politically correct” a lui Moș Crăciun prezentată de Kibblesmith este aceeași promovată de toată mass-media mainstream din America și se ambiționează să sărbătorească reprezentările lui Iisus ca homosexual, comentează Fox News.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Demență americană: L-au făcut și pe Moș Crăciun… homosexual. CNN este trompeta media a noii aberații: cartea pentru copii “SOȚUL lui Moș Crăciun”

  1. cetățeanul tulburat // 22 decembrie 2017 at 13:23 // Răspunde

    CNN este fabrica de știri false …De îndobitocire și spălare a creierului pe planeta asta care este înrudită cu alte trusturi care-și primesc banii de la CNN sau chiar direct de la globaliști, cine crede că trusturile trăiesc din reclame, se înșeală! Toate latră la unison să țină lumea pe planetă ocupată cu nimicuri trăind în minciună. Trump când îi prinde cum le și face reclamă “You are the fake news media” Pe zi ce trece se dau de gol că sunt unealta de control a elitei globaliste care pompează sute de milioane de dolari anual în știri fabricate…Când ai peste 60 de milioane de dolari pe an contract ca prezentator de știri, banii Îți sucește mințile!!! Viața pe planetă e o mare păcăleală, nu numai că tot ce se vede are un preț, dar și ce se aude…

  2. Aia nu-s Mosi Craciuni, ci doar niste Mosi Gaozari pe care Gunoaiele progresist-globaliste si anticrestine incearca sa ni-i livreze mediatic, cu scopul de a intina Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii