Noutăți

Declarațiile nebunești ale fostului Ministru al Educației Daniel Funeriu: „Opinia anti-vaccin trebuie interzisă prin lege!”

 •  
 •  
 •  

Digi24.ro: Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, vine cu o propunere drastică pentru a crește numărul copiilor vaccinați: „opinia” anti-vaccin trebuie interzisă prin lege. El face o paralelă cu nazismul și afirmă că această „opinie” aduce moartea, fiind o instigare la omor.

“Opinia” anti-vaccin trebuie interzisă prin lege. Pentru că “opinia” referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este susținută de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niște fraude grosolane. Dar această “opinie” aduce moarte. Vaccinurile aduc viața. Tot așa cum “opinia” pro nazistă e interzisă pentru că s-a demonstrat că aduce moarte, ar trebui interzisă “opinia” anti-vaccin. Care nu este o “opinie”, ci o instigare la omor”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Anterior, fostul ministru al Educației a susținut că „cei care răspândesc minciuni despre vaccinuri ar trebui puși sub acuzare pentru distribuirea de informații false care pun în pericol sănătatea.”

„M-am săturat ca toți nenorociții analfabeți științific să vină cu “păreri”, pentru că, nu-i așa, toată lumea are dreptul la părere. Bă băieți: cine are părerea că 1+1 = 3 își exercită dreptul la cretinism, nu dreptul la părere. Și cine se ia după el… și mai și”, a completat el.

Săptămâna trecută, premierul Mihai Tudose a criticat în termeni foarte duri refuzul unor părinţi de a-şi vaccina copiii, el vorbind chiar despre decăderea din drepturile părinţeşti. „Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti”, a afirmat premierul.

Sursa: Digi24.ro

NOTA NOASTRĂ: Acești politicieni caraghioși, parte din cea mai toxică clasă politică care a existat vreodată în istoria acestei țări, se dau de ceasul morții pentru a transforma România într-un lagăr medical. Ignoranți și suficienți, refuză orice probă care arată că vaccinurile comportă riscuri importante, așa după cum scrie și în prospectele lor. Și fac toate astea pretinzând că e în interesul națiunii. Dar în interesul națiunii nu era ca în acești 27 de ani să avem spitale curate și performante, medici cinstiți, medicamente și, în general, servicii medicale de calitate? Ce au făcut acești indivizi pentru binele și sănătatea acestei țări?

Ca o confirmare a faptului că bate câmpii rău de tot, Daniel Funeriu a fost mitraliat pe propria pagină de Facebook de către internauți. Uitați un crop din comentarii:

facebook funeriu

Băi, Funeriule, ia uită cum arată spitalele din România! Ai sta tu și cu familia ta într-un astfel de spital, pentru două săptămâni, cu siguranța că nu o să contactați câțiva viruși, cu toate vaccinurile pe care le-ați luat?

FOTO cu SPITALE DIN ROMÂNIA în care îl invităm pe Daniel Funeriu să se cazeze o vreme, pentru un pic de educație. Că n-are, săracu! Și când te gândești că individul a condus Ministerul Educației…

Adrian Albu

spital romania 1

spital romania 2


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

19 Comments on Declarațiile nebunești ale fostului Ministru al Educației Daniel Funeriu: „Opinia anti-vaccin trebuie interzisă prin lege!”

 1. De ce au desfiintat Institul Cantacuzino? // 31 iulie 2017 at 15:41 // Răspunde

  De ce au desfiintat Institul Cantacuzino care ne furniza vaccinuri sigure?

  Asa poate sa ne injecteze nanite!!

 2. O statistica din California arata legatura intre autism si vaccinuri.

  https://www.safeminds.org/mercury-autism/vaccines-and-autism/correlation-between-increases-in-autism-prevalence-and-introduction-of-new-vaccines/

  Draga Funeriule parca erai ateu, adica hotul care striga ‘hotii’. Adica, vi cu chestii pe care le strigatii voi ateii bisericii? ‘crede si nu cerceta’ si mai vrei sa faci si inchizitie cu noi.

 3. Ce-mi doresti tu mie,sa-ti dea Dumnezeu tie!

 4. Pt. tov. Funeriu Daniel, încă un caporal stupid, cinic şi mincinos al Noii Dezordini Mondiale Orwelliene ce ni se pregăteşte :
  Extras din PROSPECTUL(!) trivaccinului DTP, anti Difterie, Tetanos şi Pertusis, Tripedia produs recent de celebra Sanofi-Pasteur si administrat pe tot globul, inclusiv în România:
  (pag.11)…
  „Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea” ….
  De remarcat RECUNOAŞTEREA de către PRODUCĂTOR(!) atât a AUTISMULUI, a ENCEFALOPATIEI şi EPILEPSIEI ca posibile efecte secundare grave, dar atenţie la SIDS, scris abreviat mascând denumirea înspăimântătoare : Sudden Infant Death Syndrome, adică Sindromul Morţii Subite la Bebeluşi, ce face anual 2500 de victime doar în SUA !

 5. Vai de capul nostru cu asemenea specimene in conducerea tarii! Cum poate o tara asazis democratica sa accepte in clasa politica un individ care sustine cu atata vehementa idei atat de clar dictatoriale!

 6. Insasi formularea ipochimenului este nefasta. Doar regimurile totalitare interzic opinii. Opiniile se combat funeriule, cu argumente, contraargumente, dovezi etc, altfel am putea la fel de bine sa cerem si noi interzicerea opiniilor tale dupa logica ta stramba!

 7. La o emisiune la Antena3, un individ care parea relativ normal, pe numele lui, Virgil Guran, a scos pe gura urmatoarea mostra de ticalosie si scelerare, spunand ca parintii care nu-si vaccineaza copiii ar trebui bagati la puscarie(mentilitate tipic rezistenta) sub acuzatia de crima cu premeditare!!! Dementul prezentandu-se altfel ca liberal, fiind parlamentar PNL. Aproape ca la un bivol ca Tudose, care latra la ministri ca sa para sef, cu o doctrina declarat stangista, ai putea sa te astepti la astfel de apucaturi, insa in Romania, taman leprele care se dau “de dreapta” imbratiseaza cele mai cumplite teze bolsevice!
  Sinistru a fost ca nimeni din studio nu a comentat vorbele psihopatului “liberal”.

  • Corect,
   Nu (mai există) dreapta şi stânga autentică în lumea occidentală, europeană. Evident, nici în România, noua lor colonie. Aglutinările caricaturale numite partidele politice de la “stânga” până la “dreapta”, şi care pretind cinic că reprezintă interesele popoarelor, sunt de fapt nişte clone penibile de esenţă marxistă tot mai prost camuflate, îmbrăcate doar în tricouri colorate diferit pt. a mima “diversitatea” politica!
   În realitate aproape toate partidele au stăpân unic şi agendă unică-comună, prin obiectivele cărora se construieşte neabătut Noul comunism(de catifea)de tip Orwellian, numit eufemistic Globalism, agendă pe care o urmează neabătut toate partidele, indiferent cine “câştigă alegerile” .
   Interzicerea libertăţii de exprimare a opiniilor, indiferent de motive, este atributul indubitabil şi indispensabil a unui REGIM TOTALITAR !

   CONTITUTIA ROMANIEI :
   ARTICOLUL 30
   Libertatea de exprimare

   (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
   (2) Cenzura de orice fel este interzisa.

 8. Astept pe cineva mai istet decat mine sa-i dovedeasca ‘desteptului’ de Funeriu ca el, prin opinia lui pro vaccin, are o opinie pro nazista.

  Nu stiu, cineva de genul Ben Shapiro.

 9. Fratilor…cea mai buna dovada , ca vaccinurile dauneaza grav sanatatii, sunt acesti imbecili,pro vaccinuri. Ei au fost vaccinati , dar nu cu vaccinuri obisnuite, ci cu cel globalist-neobolsevic.Daca toti astia dau semnatura ca vaccinurile sunt sigure, ok. Asa vom avea dreptul sa le crapam capul.

 10. Wikipedia zice despre Funeriu:

  “În 1988 a fugit din România comunistă, de unul singur, în Franța, la vârsta de 17 ani.[1] În liceu a fost elev olimpic internațional la chimie.[1] În anul 1999 a obținut titlul de doctor în chimie la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg, sub coordonarea laureatului Nobel în chimie,[1] profesorul Jean Marie Lehn. Între 1999 și 2006 a activat ca cercetător științific la The Scripps Research Institute, La Jolla, California și la AIST, Amagasaki, Japonia. În anul 2006 a obținut un grant de cercetare oferit de Uniunea Europeană (UE), de 2 milioane de euro (Marie Curie Excellence Grant, cel mai competitiv proiect UE, cea mai mare finanțare acordată de UE pentru un proiect individual[1]). Tot în 2006, a fondat o echipă de cercetare în cadrul Universității Tehnice München.[1]”

  asadar:
  – doctor in chimie,
  – la Universitatea Pasteur din Strasbourg,
  – a obtinut un grant de cercetare oferit de UE, de 2 milioane de euro (cand avea el 28 de ani).

  Deci daca are ordin sa… aaa! ptiu-ptiu! daca zice el, care se pricepe, ca sa nu mai avem noi opinii, apai asa tre’ sa ramana. Si asta nu se discuta. Sau nu prea ati facut armata?

  • Pardon! Cand avea 35.

  • Ce nu zice wikipedia despre Funeriu :
   >este ateu.
   >la Strasbourg, “capitala libertăţi mondiale” Funeriu a fost înregimentat în masonerie, motiv decisiv pt. care a primit cei 2 milioane de euro.
   >Universitatea din Strasbourg unde a studiat poartă numele lui Pasteur Louis, mare “savant” de gradul 33 care în realitate n-a descoperit mai nimic important, fiind cel mai mare plagiator din istoria ştiinţei sec.XIX, un banal chimist, asemănător doar prin titluri dar puţin mai bun decât Elena Ceauşescu, însă cu imens sprijin discret de la loji şi chiar de la Napoleon al III-lea însuşi, care, pe motiv de frăţie, i-au atribuit lui munca şi descoperirile altora.
   > Ca ministru al Educaţiei(?) în 2010 a cerut Studierea Holocaustului în programa şcolară plus organizarea de expoziţii în şcoli cu o tematică legată de Holocaust şi includerea Memorialului Holocaustului din Bucureşti în circuitul excursiilor de studiu.
   Asta la ca răspuns solicitarea expresă a celor care recent au legalizat eliminarea lui Eminescu, Vulcănescu, Ţuţea, Nichifor Crainic, etc…din minţile tuturor românilor, în timp ce elevii noştri aproape că nu mai ştiu unde este şi ce reprezintă pt. neamul românesc Mărăşeştiul, Alba Iulia sau Sarmizegetusa. Ce să mai zicem despre excursii de studiu la locurile respective….

   • Precumm Pasteur, un chimist mai degraba medoicru, s-a bagat (a fost bagat) in biologie si medicina, tot asa Funeriu un chimist, fie el si aproape genial (cu atat mai periculos de data asta), se baga in biologie, medicina, educatie si politica.

    Acuma, este adevarat, pe de alta parte, ca daca nu esti specialist IT nu inseamna ca nu ai cum sa stii sa lucrezi in vreo zece programe de computer poate si mai mult.

    Si eu cred ca omul este angajat al unei ‘agende’ si ca executa ordinele acesteia.

 11. Buna ziua. Nebunia asta cu vaccinurile obligatorii este in jumatate de UE, ascund faptul ca odata cu venirea migrantilor au venit cu virusi noi, ca argument va voi relata o experienta personala (nu in Romania) despre ceea ce stiu doctorii si nu vor sa spuna, de frica ori din rea vointa. Anul trecut am avut o simpla durere in gat si neavand chef de munca m-am dus la doctor pentru medical, dupa consultatie am primit medical si antibiotice. Nu le-am luat, dupa 3 zile m-am dus iar doctor pentru inca 2 zile, sa am o saptamana liber. Dupa inca o consultatie, vazand ce medicament mi-a prescris, primul lucru care m-a intrebat a fost “DACA AM PARASIT TARA IN ULTIMA PERIOADA” i-am raspus DA iar in clipa urmatoare m-a trimis urgent la un laborator pentru un set de analize amanuntite.Deci e clar ca medicii stiu ceva. Sincer nu am un raspuns clar de ce trebuie sa bagam “obligatoriu” chimicale in copiii nostri , pentru ca nici statul, nici big pharma nu raspund pentru eventualele consecinte grave pe care le pot avea vaccinurile. Momentan nimeni nu garanteaza ca un medicament sau un vaccin este 100% sigur, iar intrebarea este, chiar trebuie “obligatoriu” sa fim cobai de la prima zi de viata? Nu mai cred ca e conspiratie, vietile noastre depind de cei cu miliarde (banii ne sunt controlati (banci) , sanatatea ne este controlata (apa lor , maincarea lor, pana intr-o zi cand vom cumpara si aerul lor, la pet) iar mai nou pentru ca nu mai sunt cobai in Africa, luam Europa pentru teste si experimente. Cine mai crede ca e liber, are drepturi si nu este constrans de legi date de slugi, e spalat pe creier sau e rau intentionat. Clar ca mass-media isi are contributia la spalarea pe creier , “omul nou” nu
  nu mai are de ce sa isi puna intrebari , sa caute raspunsuri la oameni foarte bine pregatiti, asculta la neica nimeni care nu are nici o pregatire , platiti bine sa spuna ce le ordona stapanul, boceste la stirile foarte bine pregatite emotional apoi se revolta ca x copii au murit chipurile ca nu au fost vaccinati, fara sa aiba habar ce inseamna un vaccin anticeva , care sunt riscurile etc.
  PS. Nu sunt nici pro nici contra vaccinurilor , fiecare parinte sa fie responsabil pentru decizia luata ,nu statul care nu isi asuma nimic.
  PS2. Comentariu este o parere personala.
  O zi frumoasa.

 12. Stiti care-i marea hiba a astora?
  Pai, este ca daca nu se pot face credibili, ei dau o lege.
  Ca doar li s-a dat putere…

 13. Iacă trăiesc de 9 ani in UK,vizitez România în fiecare an…..am şi antenă-canale Româneşti…..Fraților, dacă prostia ar durea mulți în România ar urla!!!
  De când sunt aici nimeni NU M-AOBLIGAT SĂ VACCINE COPIII….ŞI AM TREI!!!
  DACĂ AR FI O INSTIGARE LA MOARTE ĂŞTIA NU S-AR SESIZA?!?
  DA ESTE FUNARIU ŠI GU GLOABELE DE POLITRUCI (NESĂTUI ŞI JEGIŞI)….SUNT EI MAI DEŞTEPȚI,MAI CULȚI CA CEI D’AICI?!?
  ASTA-I ÎNCERCAREA DE “PUMN ÎN GURĂ” CE FAC EI….ASTA-I NAZISMUL…CONTROLUL TOTAL…ŞI ROMÂNIA E CAM ÎN URMĂ ŞI AICI….TREBUIE SĂ MIŞTE POLITRUCII,DACĂ NU SUNT SCHIMBAȚI…CA CIORAPII….ĂSTA-I PURUL ADEVĂR!

  APROPO,NU PREA URMĂRESC DAR, GRINDEANU DE CE O FOST SCHIMBAT?!?…HMMMM

 14. Robert Kenedy junior spune intrun interviu ca, companiile farmaceutice acorda anual 5,4 miliarde euro mass mediei,o cumpara adica, cu cat i-o cumpara pe astia. Suedia ,Spania au trimis la plimbare companiile farmacrutice care au incercat obligativitate vaccinurilor. Nu este de ajuns ca ne-a plecat tot tineretul trebuie sa plece si cei care au copii? Deja la ambasa Austriei sunt 500 cereri emigrare pe motivul asta.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii