AIM radionica curs online

Noutăți

Declarații grele la TVR – Călin Georgescu, lider al Clubului de la Roma: Lucian Boia este un trădător de neam! România a ajuns în proprietatea corporațiilor

În urmă cu câteva zile, Călin Georgescu, lider al Clubului de la Roma, Director Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, a făcut declarații fără precedent, în direct, la postul național de televiziune. Fără a lăsa loc de întors, cel care este recomandat de mulți ca cea mai bună variantă pentru postul de viitor prim ministru al României, a făcut declarații cu adevărat grele, din care vă prezentăm câteva, mulțumită ActiveNews:

Despre istorie și Lucian Boia:

Școala este distrusă, directorii de liceu sunt numiți de comisii formate din analfabeți. Păi dascălul este un zeu, el formează caractere umane în țara asta. Școala este distrusă, prin diferite feluri…manuale alternative. Am întrebat și eu pe cineva: Cum e domne’ cu manualele astea alternative? Dumneata ai o mamă alternativă? Istoria cum poți s-o schimbi? Îl schimbi pe Mihai Viteazul cu Lucian Boia, trădător de neam? Istoria este trunchiată. Azi, istoria se studiază o oră pe săptămână și avem pretenția ca tinerii să stea în România. Păi cum să stea în România, când el nici nu știe și nici nu înțelege despre ce e vorba. Ești european, dar ești român în primul rând. Din cauza aceasta, în Occident românii sunt considerați ca un calificativ, nu o națiune. Eu sunt mândru că sunt român, dar nu sunt mândru când un politician român vorbește în afară. Pentru că el nu știe ce spune”. (Active News)

Despre corporațiile care au devenit proprietarele României:

România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.

 

 

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

 

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

Nota Explicativă: Un trilion poate fi exprimat atât ca o mie de miliarde dar și ca un milion de miliarde, respectiv 1.000.000.000.000.000. (Active News)

Cu alte cuvinte, dezastrul este aproape total și doar o trezire a conștiinței naționale ne mai salvează!

Adrian Albu

TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – filmul documentar care aruncă în aer revizionismul maghiar!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Declarații grele la TVR – Călin Georgescu, lider al Clubului de la Roma: Lucian Boia este un trădător de neam! România a ajuns în proprietatea corporațiilor

 1. Călin GEORGESCU agent al proiectelor sustenabile, bine comun, şi alte ” soluții ” ale Noii Ordini Mondiale ce se doreste implementată şi în România…
  (Sustenabilitatea este un nume de cod înspre fascismul global; lider global al proiectelor sustenabile este prințul Charles…)

 2. de cand am aflat ca boia denigreaza pe eminescu, nu l mai suport, e un gunoi de om.punct.

  • Idem.
   Urmaream situl hotnews de ceva vreme si la un moment dat apare “cartea” (pagini mici, scrisul mare , idei nascocite , coapte si rascoapte,pretul mic- clar ca e ” finantata”), cu facerea si desfacerea “mitului” Eminescu.
   M-a surprins cata vreme a stat pe prima pagina a hotnews.A fost chiar ostentativ.
   Sa le reamintim astora ca la 27 de ani de la ” moartea ” lui Mihai Eminescu Romania intra in razboiul pentru reintregirea patriei si neamului.Suntem in 2016, au trecut 26 ani de la “revolutie” sau ce-o fi fost atunci.Ei la fel cum e actuala revolutia acum la fel era perceput atunci si mitul Eminescu.Patriot si iubitor de tara.
   Lucian Boia o fi pus botu’ la bani, ca multi altii. Ce-o fi in sufletul fiecaruia?Numai ei stiu.Astora le-ar trebui un stagiu la psihiatrie , la nivel de secol 19.

 3. Daca este lider al Clubului de la Roma , ce mai este de comentat ????
  Ei cred ca toata lumea e proaasta si nu stie ce este acest club , nu?
  Iar a te da mare patriot , si a face afirmatii ce stii ca prind la prostime , este doar un siretlic ieftin !

 4. Dezastru, iluzie sau paradox!?! Dezastrul s-a produs in timp si spatiu, la niv. planetar, insidios, dolosiv, controlat, monitorizat, cf. unui plan premeditat, derulat sub privirile “ex pertilor in materie”, “enigmatici si cu minti”, aceeasi super/mega/extra specialisti abilitati sa puna concluzii pe fond: tinta a fost atinsa! Ei, ghinion! In Antarctica infloresc ghioceii si drumurile nu mai duc la Roma, cetatea care se cutremura din temelii, ci la Polul Sud, vb. cantecului “Iubita mea sa ne-aruncam in AER, ca prea de multe ori m-ai luat de fraier!”

 5. Este absolut imperios necesar sa fie verificate toate instrainarile frauduloase !
  Dovezile exista si ele trebuie cunoscute de toata lumea ! E momentul sa fie aflat tot adevarul despre hotia secolului !Cine sunt cu adevarat, CORUPATORII SI CORUPTII !
  JUSTITIA SA ISI FACA DATORIA !!!Fara ezitari. Confiscate toate activele furate prin fals si coruptie, si RE-NATIONALIZATE !!!
  REDATA DEMNITATEA ACESTEI NATIUNI !
  Nu putem avea PUTERE si BUNASTARE fara sa ne asumam ADEVARUL cu curaj !

 6. Cica Calin Georgescu e omul ocultei care vrea sa instaureze NWO si vrea raul Romaniei. Da ce s-a intaplat pana acum e bine in tara? nu cumva deja s-a implementat NWO sau NOM? In acest caz e atunci cand hotuL striga HOTUL.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii