Noutăți

Decebal și Traian sau Cerbal și Taurian? Descoperă enigma la lansarea unei excepționale cărți de benzi desenate: PĂȘUNILE DE AUR

  •  
  •  
  •  

Vino sâmbătă 5 noiembrie 2016, ora 11:00, la Librăria Eminescu din București (Piața Universității) pentru a dezlega enigma!

Cum putem povesti pe înțelesul copiilor, marile războaie dintre Dacia și Imperiul Roman din timpul regelui Decebal și al împăratului Traian? Cum putem să le stârnim curiozitatea celor mici față de acele timpuri atât de îndepărtate?

afis-2-lansare

Albumul de bandă desenată PĂȘUNILE DE AUR propune o abordare venită din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regăsesc și se pierd cu bucurie într-un univers al poveștilor miraculoase! Este locul unde regele CERBAL și împăratul TAURIAN vin din pădurile și pășunile cutreierate de toate viețuitoarele pământului, unde armatele lor sunt alcătuite din cele mai curajoase animale, iar păsările cerului devin sfătuitori de încredere.

O poveste în benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, o premieră în banda desenată cu subiect istoric din România.

Lansarea albumului va avea loc sâmbătă 5 noiembrie, ora 11:00, la Librăria Eminescu (Piața Universității) din București. Copiii vor putea participa la un atelier de benzi desenate alături de autor.

Albumul PĂȘUNILE DE AUR spune povestea primului război dintre Decebal și Traian, în 42 de pagini de bandă desenată. Conceptul și grafica aparțin autorului de bandă desenată Mihai I. Grăjdeanu, un proiect Legendele Dacilor. Textul este semnat de Mădălina Corina Diaconu, o poveste însoțită la începutul fiecărui capitol de versuri semnate de Daniel Roxin.

Albumul este publicat la editura Geto Dacii.

Partener media: Radio România Cultural.

Pentru mai multe informații: grajdeanumihaibd@gmail.com

Website: www.legendeledacilor.ro

Pentru comenzi online (din data de 04 noiembrie): www.dacia-art.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Decebal și Traian sau Cerbal și Taurian? Descoperă enigma la lansarea unei excepționale cărți de benzi desenate: PĂȘUNILE DE AUR

  1. In ce librarii se gaseste in tara?Sau , se poate achizitiona numai online?

  2. Sper ca din primavara sa va orientati si spre marile parcuri bucurestene, mai ales ca aveti unul in apropierea dv. .Sa le prezentati celor mici reviste, carti si chiar si costume ale stamosilor nostri. Eu zic, ca a venit vremea sa fiti mai “agresivi”, in promovarea adevaratei istorii a dacilor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii