Noutăți

De știut: SARMIZEGETUSA este numele primei nave Boeing 737-800 NG achiziționată de TAROM în acest an. Astăzi ajunge în țară!

ProTv: Ministerul Transporturilor, actionarul majoritar al companiei de stat, a anuntat, la inceputul lunii, ca Tarom a semnat contractul de achizitie a doua aeronave noi Boeing 737-800 NG, cu o configuratie de 189 de locuri.

Avioanele sunt achizitionate in leasing operational pe o perioada de zece ani”, a precizat Minsiterul Transporturilor intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, cele doua aeronave vin in Romania in cursul acestei luni. Prima dintre ele soseste, miercuri, la Bucuresti si a fost botezata Sarmizegetusa.

Tarom a publicat, pe pagina oficiala de Facebook, cateva imagini cu interiorul si exteriorul acesteia, proaspat vopsita in culorile companiei.

Ieri, pe pagina de Facebook a TAROM: “Sarmizegetusa este noul Boeing 737 800 NG și mâine vine acasă! Îl așteptăm cu nerăbdare! Până atunci, avem câteva poze de la Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ca să vă faceți o impresie corespunzătoare.”

Sursa: ProTv
tarom 1
tarom 2
TAROM 3

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii