Noutăți

De râsul curcilor: O navă cu oi din România a scufundat un vas militar rusesc în Marea Neagră…

  •  
  •  
  •  

Din ciclul Armata Rusiei în acțiune…

Adevarul.ro: O navă-spion a Rusiei a intrat joi în coliziune cu un alt vas în apropierea coastelor turce ale Mării Negre. Toţi cei 78 de membri ai echipajului navei ruse au fost evacuaţi, dar vasul rusesc s-a scufundat. Cargobotul sub pavilion Togo, ce transporta oi din România, a suferit avarii în partea frontală, dar şi-a continuat drumul.

Ministerul rus al Apărării a anunţat, citat de TASS, că nava spion a suferit o fisură sub nivelul apei în urma coliziunii, care a survenit în condiţii de ceaţă şi lipsă de vizibilitate, la circa 40 km nord-vest de Strâmtoarea Bosfor.

nava marea neagra
Construită în 1970 de către Uniunea Sovietică, nava „Liman“, este echipată cu o staţie radar, un detector hydroacustic şi alte echipamente de recunoaştere pentru a urmări nave şi submarine.

Liman ar fi monitorizat exerciţii desfăşurate de NATO în Marea Neagră, după cum au indicat în februarie surse militare.

Vasul-cargo care a intrat în coliziune joi cu o navă militară rusă, în sud-vestul Mării Negre, plecase din Portul Constanţa miercuri seară, potrivit datelor prezentate de un site specializat în deplasările navelor.

Citeste mai mult: adev.ro/op2icp

NOTĂ de final: Dacă o navă spion militară a ajuns să fie scufundată din greșeală de un vas comercial, atunci armata rusă are o problemă. Vai de viitorul comandantului rus al navei după bășcălia mondială care se va face pe această temă! :))) Oare cum se simte Putin după toate încordările de forță pe care le-a afișat în ultima vreme? Cred că i-ar vrea prăjiți pe militarii ruși responsabili de accident!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on De râsul curcilor: O navă cu oi din România a scufundat un vas militar rusesc în Marea Neagră…

  1. Ma bucur din suflet ca n-a fost invers!!! scumpele de oite mai au de trait macar putin .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii