AIM radionica curs online

Noutăți

De necrezut – candidat la Casa Albă, supărat că românii au un internet mai rapid decât majoritatea americanilor

Senatorul Bernie Sanders, participant in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidentiale, a criticat miercuri viteza redusa la Internet de care beneficiaza americanii.

Sanders a facut o comparatie intre America si Romania, informeaza RIA Novosti, citata de Agerpres.

„Accesul la Internet de mare viteza nu mai este un lux. Este crucial pentru zonele rurale din America sa fie contectate si sa faca afaceri cu restul lumii. Astazi, oamenii din Bucuresti, Romania, au o viteza mai mare la Internet decat majoritatea celor din SUA”, a declarat Bernie Sanders intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Twitter, adaugand ca acest lucru este „inacceptabil si trebuie sa se schimbe”. (nasul tv)

bernie

Conform unui studiu Bloomberg, România se află pe locul trei în lume atunci când vine vorba de viteza medie de Internet oferită populației. Aflată imediat după Hong Kong și Japonia, România oferă în medie o viteză de 47.9 Mbit/s, asta în condițiile în care viteza Internetului în America este de abia 8Mbit/s, țara aflându-se pe locul opt dintr-un top de 55 de țări unde viteza de Internet este contorizată. Orașul care oferă cea mai mare viteză de Internet din lume este tot la noi în țară, și anume Timișoara, unde internauții se pot bucura de o viteză de download de 89.91 Mbit/s. (Playtech.ro)

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on De necrezut – candidat la Casa Albă, supărat că românii au un internet mai rapid decât majoritatea americanilor

 1. Bine-bine dar Bernie nu spune si de ce Romania are asa viteza la net.
  E, bun, daca nu ne spune Bernie, ne spun eu de ce “bunicuta are ochii si urechile asa mari” aaa pardon, viteza mare la net.

  Simplu!
  Ca sa ne poata vedea si auzi mai repede!

 2. Suntem considerați o țară în care nu este permis a se întâmplă nimica bun. Ceva de genul “cum să fie așa ceva la neinsemnatii aia? La sclavii aia?”. Sunt însă convins că dacă îl întrebi pe Mr.American cine a fost Ștefan Odobleja, Ion Văduva sau geniul Mihai Pătrașcu, nu are habar… Asta este genul de om care crede ca România este doar consumatoare de tehnologie (în cel mai bun caz).
  Din ceea ce spune acest american se intelege că este inacceptabil ca un sat din SUA să aibă viteza mai mică la internet decât capitala României. Interesantă comparația. În cazul acesta mi-ar fi plăcut să afle de viteza la net de care dispune Timișoara. :))

 3. Comentati pe linga subiect si ati inteles cu totul altceva.Omu a vrut sa arate ca viteza la net in state este mica.De ce a facut comparatie cu RO,simplu pt ca RO sta prost sa nu zic f prost economic,deci nu putea sa compare cu japonia.Restu ca americanu habar nare cine a fost Stefan Odobleja si cine ai mai spus sincer nici eu nu stiu si acum pe bune citi dintre romani stiu?A ca intrebi si cauta rapid pe google asta e altceva,dar google asta se pare ca tot american este.Si daca un american tear intreba pe tine de mai stiu eu ce scriitor sau cineva dintr-un domeniu anume din america tu lai stii?Vorbiti asa sa va aflati in treaba.Nu vad ce legatura are vitza la net cu faptul daca eu cunosc pe X de la cuca macaii.Nma chestii de prost gust comentati.

  • Sa fii roman,
   sa folosesti computerul
   si
   sa nu stii cine a fost Stefan Odobleja,
   e descalificant.
   Imi pare rau.

 4. Aurelian Ene // 6 martie 2016 at 4:46 // Răspunde

  Domnule Adrian Roxin, va rog sa urmariti acest documentar ce este pe Youtube se numeste – Discovery Atlas Mexico Revealed – sunt citeva chestii interesante ce sunt foarte apropiate de cultura noastra. Trebuie sa readucem in noi iubirea de tara, pentru ca tara ne este adapostul cel mai bun, este la fel precum o mama. Priviti tatii ce isi indruma ficele spre bine, spre respect de sine. Nu salbaticul liberalism idiot si fara nici un cusur. Nu vreau sa propovaduiesc nimic dar e bine de stiut ca aceste tinere vieti sa -si aleaga ele rostul precum familia sa o are.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii