Noutăți

De la Istorie Furată la Istorie Trădată

 •  
 •  
 •  

Emisiunea ”TREZEȘTE-TE, GHEORGHE TREZEȘTE-TE, IOANE!” din 13.12.2018 de la 6 TV, realizată şi moderată de Miron Manega, invitat Daniel Roxin. Tema principală a emisiunii este De la istorie furată, la istorie trădată”, și pornește de la filmul documentar (realizat de invitat) Transilvania, istorie furată. Deviza emisiunii este ”Ca să fii român, trebuie să poți” (Grigore Vieru). Invitat special, permanent și tutelar: Dl. Mihai Eminescu. Vizionează emisiunea aici:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on De la Istorie Furată la Istorie Trădată

 1. Ungurii sau mahgiarii sunt de fapt români, vlahi care si-au tradat neamul, limba si credinta in Dumnezeu. Aceasta tradare se mai intampla si astazi prin Ardeal, iata, pentru “o ruda de salam (unguresc) mai ieftin”! Ce jalnic! Ce jalnic!!… S-ar putea spune ca maghiarimea este de fapt ceea ce a cazut din românime. Stiu ca e dur spus si imi pare rau ca am spus-o dar asa stau lucrurile si trebuie aratate asa cum sunt, chit ca ne doare si nu-i doare doar pe ei ci ne doare si pe noi, poate ca pe noi ne doare mai tare.

  Cine ii cumpara astazi pe ai nostri? Pai, Roma, dragii mei, Roma. De cand a plecat Aurelian, Roma tot vrea sa se intoarca, cu biserica catolica a ei cu tot, mai ales cu biserica catolica… si cu al ei Saturn. Cine are urechi de auzit…

  PS
  Mihai Atilla Nagy a avut urechi de auzit.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii