Noutăți

De la ADN la Societatea Informațională

 •  
 •  
 •  

Progresul științific ne-a aruncat într-o lume nouă, mult mai repede decât putea cineva să anticipeze. Dacă în urmă cu mii și mii de ani, schimbarea caracteristicilor unei societăți se făcea foarte lent, în ultimul secol progresul s-a produs fulgerător.

Să ne amintim că nu cu așa multă vreme în urmă erai ars pe rug dacă spuneai că pământul este rotund și se învârte în jurul soarelui, iar astăzi putem călători în spațiul cosmic…

Dar oare, structura profundă a omului este capabilă să țină pasul cu uriașele schimbări din jurul lui? Dacă acum 100 de ani eterul era brăzdat doar de undele cosmice, astăzi zeci de mii de frecvențe electromagnetice ale aparatelor construite de om, interferează cu noi. Dacă acum 100 de ani, mai toată mâncarea era naturală, astăzi mâncăm hrană procesată sau modificată genetic, încărcată cu aditivi și alte substanțe chimice.

În toată această goană după progres, AND-ul nostru este forțat să se adapteze unui mediu nou, unor provocări permanente. Dar reușește oare să facă acest lucru?

Pentru a afla mai multe, vă invit să urmăriți acest episod al emisiuni Mistere la Granițele Cunoașterii, difuzat la Nașul Tv, unde l-am avut invitat pe prof. univ. dr. Adrian Restian, membru titular al Academiei de Științe Medicale din România.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on De la ADN la Societatea Informațională

 1. „Să ne amintim că nu cu așa multă vreme în urmă erai ars pe rug dacă spuneai că pământul este rotund și se învârte în jurul soarelui, iar astăzi putem călători în spațiul cosmic…” – Va avertizez ca aveti o gramada de trolli si flat eaters(adepti ai pamantului plat) pe site! Ceva trebuie facut!

 2. TEORIA CONSPIRATIEI 2016.03.23 // 1 octombrie 2016 at 15:48 // Răspunde

  Referitor la reale cercetari ale efectului de piramida:
  capitanul in rezerva DUMITRESCU MARIAN este cel despre care trebuie sa stie:

  TEORIA CONSPIRATIEI 2016.03.23

  https://www.youtube.com/watch?v=OC-I8SHBZCA&list=PLn9jIN_ToNj8WEs2mbjZIxWGFbztaRF-g&index=14

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii