Noutăți

De ce pornește Austria războiul împotriva islamului? Copii creștini, obligați să învețe cântece islamice pentru celebrarea Ramadanului

ActiveNews.ro: La o școală elementară din orașul austriac Linz, copiii catolici trebuie să memoreze și să recite cântece islamice ca parte a sărbătorii islamice a Ramadanului. Elevii au fost forțați să ia parte la serbări și au fost pedepsiți dacă au refuzat.

„Mergeam spre casă când băiatul meu a început brusc să cânte „Allah, Allah “, a povestit, șocată, mama unuia dintre copii. „A învățat asta la școală și a trebuit să-l cânte. A fost ca o lovitură pentru mine!”, a adăugat ea. Băiatul i-a explicat că, dacă nu fac asta, sunt duși în fața directorului și sancționați. Și de teama represaliilor, copilul a repetat tinp de două luni cântecele islamice băgate pe gât de profesorul musulman, potrivit Voice of Europe.

Femeia a declarat că nu are nimic împotriva sărbătorii musulmane, dar consideră că fiecare elev trebuie lăsat să aleagă dacă vrea să facă asta. Se pare însă profesorul de confesiune islamică i-a obligat pe copii să învețe cântecele prin care se celebrează Ramadanul, susținând că toată clasa trebuie să sărbătorească.

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a anunțat recent că pornește lupta pentru contracararea islamului politic. Astfel, Viena a decis să expulzeze diverși imami, finanțați de diverse organizații din străinătate, și să închidă 7 moschei. „Societățile paralele, islamul politic și radicalizarea nu au loc în societatea noastră”, a declarat Kurz (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on De ce pornește Austria războiul împotriva islamului? Copii creștini, obligați să învețe cântece islamice pentru celebrarea Ramadanului

  1. Slabe şi tardive acţiunile statului austriac !

    1)Doar în ultimii 3-4 ani numărul musulmanilor din Austria aproape că s-a dublat. Informaţie cam ocultată de autorităţile austriece. Având în vedere rata natalităţii acestora determinată cultural şi religios peste câteva zeci de ani se va preda islamul pe pâine în toate şcolile din Austria deplin justificat democratic şi demografic.

    2)După profesorul musulman în cauză şi directorul care îl susţinea în demersul lui abuziv, ar trebui expluzaţi toţi cei care REFUZĂ de facto integrarea în lumea care i-a primit şi care doar STAU la propriu de ani buni relaxându-se pe banii celor ce muncesc în Austria. Ca peste tot în Europa occidentală îi puteţi observa plimbându-se zilnic în cârduri tot mai mari pe străzile Vienei, Graz-ului sau Linz-ului. Aproape deloc pe vreun şantier de construcţii, în vreun magazin cu patron austriac/european ori la zonele verzi şi curăţenie, locuri unde cei ce muncesc cu adevărat din greu sunt din Estul-centrul Europei şi fosta Yugoslavie.

    3)Expulzând toţi paraziţii voluntar neintegrabili care sunt covârşitor neeuropeni si care împovărează bugetul Austriei pe zi ce trece tot mai mult, este în primul rând un act de justiţie socială faţă de cei care muncesc din greu aici şi s-au integrat în mod real !

  2. normal asa e corect ,minoritarii musulmani sa se integreze in societatea care i-a adoptat,dar ce ne facem cu planul de metisare a populatiei europene sustinut financiar de anumiti dusmani de moarte ai europenilor ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii