Noutăți

De ce Invazia Arabă anunță un Război Total în Orientul Apropiat? Probabil că va începe în acest an…

Ca multe alte operațiuni sub steag fals, exemplul clasic fiind 11 septembrie, criza refugiaților din aceste zile pare să aibă rolul pregătirii unui război total în Orientul Apropiat, un război care are nevoie însă de o largă susținere a oamenilor simpli din Europa și SUA pentru că va fi costisitor și va presupune și multe sacrificii umane. Și cum altfel poți să obții susținerea populației pentru un astfel de război decât sensibilizând-o cu drama arabilor fugiți din calea ISIS. Care în parte este reală, în parte este confecționată și amplificată pentru a-și împlini rolul de factor declanșator al unei emoții generalizate.

Să nu uităm însă că rețeta este clasică: Primăvara Arabă, disoluția unor state arabe (culmea coincidenței :)), mari posesoare de țiței) a fost regizată de SUA și unele state europene, probabil cu complicitatea mascată a Rusiei, iar acum, aceleași state vin, în calitate de “SALVATOARE”, cu soluția crizei: gestionarea plină de “umanism” a dramei refugiaților și “răzbunarea” acestei drame printr-un război total împotriva fanaticilor arabi din ISIS pe care, aș băga mâna în foc că tot ei i-au finanțat ca să prindă putere și să lupte împotriva conducerii acelor state unde Occidentul vrea cu orice preț să introducă democrația (a se citi: o conducere marionetă, mascată de pluripartitism).

razboi-Orientul-Mijlociu

Așadar, rețeta a funcționat și de această dată: provoacă conflictul și apoi vino tot tu cu o soluție “salvatoare”, pe care, evident, tu – coautor al conflictului – o vei aplica și vei trage toate foloasele, inclusiv de imagine: “Iată, occidentalii sunt buni, nu au nimic cu lumea islamică. Ei luptă doar împotriva terorismului!”  😉

Dacă e să privim dincolo de manipularea oficială, descoperim următoarele consecințe: 1. Desființarea treptată a rezistenței arabe în fața planurilor de globalizare; 2. Preluarea de către occidentali a rezervelor de petrol și gaze naturale din statele arabe; 3. Împlinirea Planului Kalergi de metisare a populației europene, de slăbire a identității națiunilor europene prin colonizarea continentului cu o populație arabă și africană…

Oameni buni, Statul Islamic este condamnat de mult, chiar dacă reacția de până acum a occidentului nu a fost mai deranjantă decât o înțepătură de țânțar pentru ISIS. Dar, așa cum spuneam, pentru a putea fi declanșat, războiul total TREBUIE CERUT DE POPULAȚIE. Iar pentru asta, omul de rând trebuie motivat. De aceea ISIS e încă în picioare – pentru că nu s-a atins pragul emoțional critic!

Prin urmare, Invazia Arabă anunță un Război Toatal în Orientul Apropiat. El se va declanșa atunci când lumea va cere în cor răzbunare; iar acest moment este aproape!

Daniel Roxin

obama


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on De ce Invazia Arabă anunță un Război Total în Orientul Apropiat? Probabil că va începe în acest an…

 1. Vrajeala de doi lei. Se duc ei în Asia, dar cei care sub umbra imigranților vin în europa, ce faci? Este un cuțit cu 2 tăișuri. Războiul mondial a început și va fi foarte lent și lung.

 2. Vă rog să citiți textul petiției. Dacă sunteți de acord, să o semnați și /sau să distribuiți; dacă nu, vă rugăm să nu ne etichetați drept xenofobi. Suntem doar îngrijorați de perspectivele incerte.
  Vă mulțumim!
  http://www.petitieonline.com/spune_nu_islamizrii_romaniei#form

  p.s. această acțiune poate fi utilă tuturor: românilor, președintelui în susținerea poziției oficiale a României, chiar și refugiaților, care vor Germania și Suedia. Petiția aceasta chiar îi poate ajuta inclusiv pe refugiați.

 3. ciobotaru.mircea // 22 septembrie 2015 at 13:39 // Răspunde

  Pentru ca lumea arba ,oamenii de rand arabi vad cu ochii lor ca e mai bine in Europa decat in lumea lor islamica si trebuie distrus termenul de comparatie adica Europa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii