Noutăți

David Rockefeller, neomarxistul cu șase transplanturi de inimă, s-a dus pe lumea cealaltă la 101 ani… Oare cine l-o fi întâmpinat la intrare?

ActiveNews.ro: Omul de afaceri american David Rockefeller a murit luni la vărsta de 101 ani, în locuința sa din Pocantico Hills, statul New York.

Desemnat de revista Forbes ca fiind cel mai în vârstă miliardar din lume, de numele lui David Rockefeller au fost legate nenumărate ipoteze și conspirații, grupul pe care l-a fondat fiind acuzat de media independentă că pune la cale Noua Ordine Mondială. Despre oculta organizație se spune că vrea să creeze un guvern mondial secret. Bilderberg se face face vinovat de criza globală care a cuprins lumea, acesta fiind doar un experiment prin care cei mai influenți oameni ai planetei au vrut să devină tot mai puternici și să concentreze conducerea lumii într-o singură mână.

Nici fundația care îî poartă numele nu a scăpat de acuzații că este părtașă la crime împotriva umanității. Rockefeller Foundation, alături de spitalul Johns Hopkins din Baltimore, au fost acuzați că, între anii 1945 și 1956, experții americani au infectat cu sifilis și gonoree sute de persoane pentru a testa un medicament. Contaminarea s-a făcut fără știință și fără aprobarea oamenilor, iar substanța vindecătoare nu a fost eficientă.Unii voluntari au transmis maladia generațiilor următoare și mulți au murit, se arată în documente desecretizate de CIA în 2011.

Iată și răspunsul miliardarului la acuzațiile care i s-au adus:

„Timp de mai bine de un secol, extremiști ideologici aparținând întregului spectru politic s-au folosit de ocazia unor incidente mediatizate pentru a ataca familia Rockefeller și a pretinde că aceasta are o exagerată influență asupra instituțiilor politice și economice americane. Unii dintre ei cred chiar că facem parte dintr-o conspirație secretă care lucrează împotriva intereselor Americii. Ne caracterizează pe mine și familia mea ca fiind internaționaliști care conspiră la crearea unei structuri politice și economice unice globale, o nouă lume, dacă vreți. Da, așa este, pledăm pentru globalizare”, scria David Rockefeller.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on David Rockefeller, neomarxistul cu șase transplanturi de inimă, s-a dus pe lumea cealaltă la 101 ani… Oare cine l-o fi întâmpinat la intrare?

  1. Soros nu se simte si el sa plece ?!!!

  2. Un ostas al lui Vlad Tepes // 24 martie 2017 at 18:45 // Răspunde

    El are o figura de vampir nu domnitorul nostru Vlad!

  3. Un alt ostas al lui Vlad Tepes // 24 martie 2017 at 19:18 // Răspunde

    Este posibil sa fi fost tinut la frigider pentru ca au fost zvonuri ca ar fi mierlit-o din 2015!

  4. Astfel de afirmatii fara o minima documentare prealabila scade mult credibilitatea site-ului….http://www.steadyhealth.com/articles/how-many-transplanted-hearts-should-one-person-receive/the-facts-about-multiple-heart-transplants

  5. Da’asta n-a mai murit si in anii trecuti, tot la 101 ani?!? Oricum, la capatul tunelului il asteptau doua luminite, nu una… Doua luminite rosii care apropiindu-se s-au dovedit a fi ochii lui belzebuth, stapanul pe care l-a slujit cu atata devotament toata viata…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii