Noutăți

Dați-o jos pe Merkel! Este responsabilă moral pentru morții de aseară, din Berlin. Teroristul – un imigrant pakistanez ajuns în Germania de un an

 •  
 •  
 •  

Nebunia lui Merkel își produce consecințele. După un șir de alte atacuri criminale comise de imigranții musulmani în acest an, după mii de agresiuni sexuale și violuri comise de așa-zișii refugiați în 2016 pe teritoriul Germaniei, aseară a avut loc cel mai grav atentat al anului: după datele de acum, un fanatic pakistanez, primit în Germania în urmă cu un an, a spulberat oamenii strânși în Berlin, la un târg de Crăciun. Bilanțul: 12 morți și aproape 50 de răniți. (Adevăratul șofer al camionului, un polonez, a fost găsit mort în cabină ,ucis probabil de atacator pentru a prelua mașina)

Statul Islamic a revendicat atacul. Merkel se declară șocată și tristă și, în comunicatul televizat dat în urmă cu câteva ore, le spunea germanilor că ar fi cu adevărat o dramă să afle că un om care a fost primit în Germania și căruia i s-a dat adăpost și hrană a putut să facă așa ceva…

Cu excepția situației în care Angela Merkel este proastă grămadă (lucru de care mă indoiesc profund), mesajul acesteia, mesaj care mimează naivitatea și buna credință, nu are decât rolul de a limita pagubele de imagine. În realitate Angela Merkel știa de la bun început la ce riscuri majore supune populația germană. Doar că ea este mână în mână cu islamizatorii Europei și lucrează din greu la un proiect gândit de la începutul secolului XX, numit atunci Planul Kalergi.

Acest plan a început să fie pus serios în practică în deceniile 6, 7 și 8 ale secolului trecut când mai multe state europene – Germania, Franța, Marea Britanie, Austria și alte țări au adus pe teritoriul lor milioane de musulmani turci sau din coloniile franceze și britanice. Cei aduși atunci sub pretextul nevoii de forță de muncă ieftină, s-au naturalizat și au devenit peste 20 de milioane, au creat cartiere islamice în marile orașe europene unde se aplică legea Sharia (cu complicitatea autorităților), au construit mii de moschei și fac tot posibilul, cu agresivitate și tupeu, să își impună cultura în lumea occidentală, visul lor declarat public adeseori fiind o EUROPĂ ISLAMICĂ.

Dacă vă imaginați că în acea vreme în care musulmanii au fost aduși în Europa sociologii și politicienii europeni nu știau care vor fi consecințele, că nu au putut anticipa ceea ce se va petrece, sunteți naivi. Totul a fost premeditat!

Astăzi, planul de islamizare a Europei vrea să continue sub pretextul crizei refugiaților, una regizată abil… Doar că fanaticii islamiști sunt prea proști și prea nerebdători să ajungă la Alah omorând creștini, încât nu au înțeles că interesul lor era să se abțină de laorice atentat în următorii ani, pentru ca Europa să se mai încarce cu 5-10 milioane de musulmani, așa cum era planul inițial. Ceea ce face ca după atentatele din Franța și Germania, europenii să se trezească și să blocheze valul islamic. Asta înseamnă că trebuie să dea de pământ în primul rând cu politicienii care au permis acest lucru.

În concluzie, germanii trebuie să o dea jos pe Merkel, francezii pe Hollande, românii pe cei care susțin necondiționat cotele obligatorii de refugiați. Cu un Trump la Casa Albă, acest lucru este posibil în 2017. Europa trebuie să rămână a Europenilor!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Dați-o jos pe Merkel! Este responsabilă moral pentru morții de aseară, din Berlin. Teroristul – un imigrant pakistanez ajuns în Germania de un an

 1. Și, ce? Să le zic eu la ăia. Căci, altfel sunt buni să facă pe deștepții. Fabrică statistici, unde plasează pe români la coada Europei în ceea ce privește IQ-ul. Cică suntem analfabeți funcționali. Păi, eu văd că acum lor le țâțaie mai tare c…ul, nu nouă. Mai bine să ne protejăm noi să nu se ajungă ca acolo.

 2. Trebuie ca europenii sa inteleaga pericolul urias al acestei migratii musulmane. Chiar daca populatia va scadea in viitor impreuna cu economia, pib-ul si pensiile europene.
  Trebuie respinsa migratia cu orice pret.

 3. Având în vederea evoluţia lucrurilor pe în SUA şi Europa, mai mult ca sigur că marii păpuşari marxişti deja au mai multe variante înşelătoare ambalate democratic pt. epoca post putzfrau Merkel, post Hollande,… Păpuşarii vor încerca ORICE pt. ai înlocui cu o altă marionetă a Dezordinii Orwelliene care va mima patriotismul, dar care va continua cumva Agenda LOR marxistă!
  Deci, doar demisia, schimbarea sau pierderea alegerilor de către marionetele numite “lideri” europeni nu va rezolva prea mult din situaţia actuală, doar va mai amâna lucrurile. Singura măsură reală şi cu adevărat eficientă pe termen lung trebuie să vizeze arestarea, anchetarea şi condamnarea exemplară, în spiritul legii, a TUTUROR marionetelor şi apoi a păpuşarilor din spatele acestora. Altfel procesul distrugerii Europei se va relua la infinit sub diverse metode!!! Nu se poate lucra cu jumătăţi de măsură deoarece situaţia în Europa devine extrem de gravă şi ireversibilă, de tip ori Ei ori Noi ! Acum e doar o bătălie câştigată, nu însă şi războiul care va continua în diverese forme mult timp dacă buruiana marxistă nu va fi smulsă cu rădăcini cu tot!

  • Masura despre care vorbiti este absolut imposibil sa fie pusa in practica,nici acum,nici intr-un termen mediu.Pentru asta ar fi nevoie de atingerea unei mase critice care e departe de a se fi atins,de un soi de rasturnare a valorilor in mintea oamenilor, de o luminare a constiintei, de o eliminare a spalarii pe creier la care a fost supusa populatia Europei in mod sistematic.Cum faci asta,avand in vedere ca educatia,mass-media si toate cele lucreaza din greu in a-l tine pe european indobitocit? Eu cand aud de sistemul educational performant din Vest,ma ia cu rau de la stomac!Si cand te gandesti ca asta e modelul care se tot incearca sa ni se bage si noua pe gat si s-a reusit in mare masura.Vai de noi!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii