AIM radionica curs online

Noutăți

DANIEL ROXIN: www.cunoastelumea.ro – un mare succes de la debut: suntem mai vizitati pe internet decât Formula As sau Ziua News…

Succesul siteului www.cunoastelumea.ro este unul peste așteptări! Lansat acum trei săptămâni și ceva, a reușit chiar din prima zi să concureze, ca audiență, siteurile unor posturi tv centrale sau a unor reviste și ziare binecunoscute.

Cu o medie zilnică ce se menține undeva în jur de 15.000 de unici (IP-uri de pe care a fost vizitat), ceea ce poate să însemne, în realitate, 18.000-20.000 de oameni / zi care îl vizitează, www.cunoastelumea.ro se situează în fața unor siteuri precum cele aparținând revistei Formula As sau a ziarului Ziua News, conform Trafic.ro… Și acest lucru încă din primele zile ale existenței lui.

Le mulțumesc cu această ocazie tuturor celor care muncesc cu entuziasm pentru acest proiect și tuturor celor care ne citesc! Sper să fim tot mai mulți!

Daniel Roxin

trafic


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

8 Comments on DANIEL ROXIN: www.cunoastelumea.ro – un mare succes de la debut: suntem mai vizitati pe internet decât Formula As sau Ziua News…

 1. Respect!

 2. staicu floriana // 18 iunie 2015 at 21:21 // Răspunde

  Va urmarim cu mult interes si cu multumirea ca mai sunt romani carora le pasa de istoria tarii noastre. Mult succes si Dumnezeu sa aiba grija de noi !

 3. Florea Buica // 24 iulie 2015 at 15:08 // Răspunde

  Felicitari din suflet, Domnului Daniel Roxin. Emisiunea ,,Cunoaste Lumea” e o emisiune pentru neam si tara. E o emisiune de cultura si progres stiintific, unde apar oameni integri si de o mare tinuta morala. Aceasta emisiune e urmarita numai de romanii care au cultura sau doresc sa-si completeze cunostiinetele. In nici-un caz nu e pentru clasa politica, deoarece clasa politica e inculta, ipocrita. lacoma incit contribuie din plin la distrugerea moralei si a tarii. Inca odata felicitari pentru aceasta emisiune foarte profesionista. Multumim mult Domnule Roxin

 4. Mii de multumiri
  Tocmai am aflat de tabletele Roxin care sint indicate impotriva si tratamentul infectiilor cauzate de micro-humanoizibacterieniromanizi moderni cu deficiente acute la nivelul historiocerebral si cucutenocranian. Nu este recomandat creierelor spalate care vor suferi anumite efecte secundare, cum ar fi:depreshistorie, insomnidacologie, agresive hystorio irratibilitation. Medicamentul si tratamentul va trebui luat/isotit de un tratament prelungit cu ZAMOXICILIN, GETOPLASMIN, TRACOXIL,DACIBARBITAL, DECEBALOBUREBISTIN PRIN EVITAREA CONSUMARI DE ROMANOGASTRIN CARE PRODUCE IN ULTIMA VREME SERIOASE STARI DE VOMA ACUTA.DAR ACESTE VOR PUTEA FI EVITATE CU ADMISTRARE ADECVATA DE CEAI INFORMATIV ARHIVAL PE O PERIOADA INFINITA DE TIMP. PREFERABIL DIMINEATA DEVREME SI PINA SEARA TIRZIU IN FIECARE ZI TIMP DE 100 DE ANI FARA PAUZE DE SIESTA.ACESTEA AR PUTEA INFLUENTA SI AGRAVA DEZVOLTAREA DEFICIENTEI METAL INFORMATIVE.
  Dr. Daniel Roxin spera in salvare multor pacienti cu virste cuprinse intre 10 si 40 de ani. Ceilalti pacienti care sint de virste mai mari si deja infectati in proportie covirsitoare se va incerca ameliorarea infectiei printr-un tratament mai putin sever asa incit stergerea harddraivului mintal sa nu afecteze si acutizeze nivelul actual al infectiei.
  :))))))
  ~~~>
  ()
  ^~~~~}}}}:

 5. Felicitari DE PE MELEGURILE LEGIUNILOR DACORUM DE LA ZIDUL LUI HADRIAN SI LOCUITE IN PREZENT DE engl….ish care nu prea e ce se aude daca se stidiaza cuvintul.
  Oricum in sfirsit am si eu ce sa adaug la favorites NEWS ca pina acum sacultam muzica Epic si ma gindeam la Romania.
  Si tin sa multumesc celor care fac comentari, adica despre ce vorbim, high class domnule in comparative cu celelalte siteuri romanesti care mau plictisit cu vocabularul si creierele spalate exprimindu-si putregaiul ideologic.
  Va multumim si daca puteti sa facilitate un system de donatii catre organizatiile din care faceti parte sau acest site.

 6. Cine sunt formula As si Ziua News, nu cunosc, inseamna ca nu fac parte din interesele mele. E cumva gen cancan?

 7. Felicitarii , va urmaresc cu interes si cu multa speranta !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii