Noutăți

DANIEL ROXIN: Vă invit la conferința ISTORIA ASCUNSĂ A GETO DACILOR pe care o voi susține miercuri 27 septembrie la sala Dalles din București, de la ora 19:00. Detalii:

  •  
  •  
  •  

Vă invit la o conferință care vă va oferi, sintetizat, un tablou aproape complet al reperelor extraordinare rămase în timp de la geto-daci, o conferință în care se va spune foarte tranșant ceea ce „sistemul” nu ar dori ca românii să știe!

Minimalizate și ignorate, cultura, spiritualitatea și istoria geto-dacilor se dovedesc a fi, în realitate, elemente de o uriașă valoare, cu puternice influențe pe tot continentul european. Traco-geto-dacii, nu doar că au influențat cultura greacă, la începuturile ei, nu doar că au ajuns la conducerea Imperiului Roman și a Imperiului Bizantin, dar, prin migrațiile lor, fac parte din strămoșii câtorva popoare europene.

Privind din perspectiva dovezilor arheologice și a izvoarelor istorice, putem spune fără nicio exagerare că românilor li se fură de multă vreme o bucată uriașă de istorie, cu complicitatea unei părți a mediului științific…

Așadar, cei care doriți să aflați mai multe despre cultura, spiritualitatea și istoria geto-dacilor, să aveți un tablou clar a tot ceea ce contează în legătură cu acestea, vă invit să participați la această conferință.

Iată detaliile:

Conferința din București va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Dalles ( Bd. Nicolae Bălcescu nr 18, lângă Intercontinental). Biletele de intrare, care costă 19 lei, pot fi achiziționate zilnic, de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Vă aștept!

Daniel Roxin

Afis-Conf Roxin

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii