Noutăți

DANIEL ROXIN: Vă invit la conferința ISTORIA ASCUNSĂ A GETO DACILOR pe care o voi susține miercuri 27 septembrie la sala Dalles din București, de la ora 19:00. Detalii:

Vă invit la o conferință care vă va oferi, sintetizat, un tablou aproape complet al reperelor extraordinare rămase în timp de la geto-daci, o conferință în care se va spune foarte tranșant ceea ce „sistemul” nu ar dori ca românii să știe!

Minimalizate și ignorate, cultura, spiritualitatea și istoria geto-dacilor se dovedesc a fi, în realitate, elemente de o uriașă valoare, cu puternice influențe pe tot continentul european. Traco-geto-dacii, nu doar că au influențat cultura greacă, la începuturile ei, nu doar că au ajuns la conducerea Imperiului Roman și a Imperiului Bizantin, dar, prin migrațiile lor, fac parte din strămoșii câtorva popoare europene.

Privind din perspectiva dovezilor arheologice și a izvoarelor istorice, putem spune fără nicio exagerare că românilor li se fură de multă vreme o bucată uriașă de istorie, cu complicitatea unei părți a mediului științific…

Așadar, cei care doriți să aflați mai multe despre cultura, spiritualitatea și istoria geto-dacilor, să aveți un tablou clar a tot ceea ce contează în legătură cu acestea, vă invit să participați la această conferință.

Iată detaliile:

Conferința din București va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Dalles ( Bd. Nicolae Bălcescu nr 18, lângă Intercontinental). Biletele de intrare, care costă 19 lei, pot fi achiziționate zilnic, de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Vă aștept!

Daniel Roxin

Afis-Conf Roxin

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii