Noutăți

DANIEL ROXIN: Sorin Nemeti, arheologul “paranormal”. Revelații „supranaturale” despre statueta Venus

Există tot felul de paranormali pe lume – oameni care mint de îngheață apele, oameni care se pot plimba pe stradă cu o falcă în cer și alta în pământ, sau indivizi periculoși care tună și fulgeră din orice.

Pe lângă aceștia, mai poți vedea unele ciudățenii simpatice ale naturii, din ce în ce mai puține, din păcate: oameni cu scaun la cap, oameni cu mintea brici sau din ăia buni ca pâinea caldă.

Personajul miraculos pe care vi-l prezint astăzi nu face parte din niciuna dintre categoriile de mai sus. El intră într-o categorie nouă și misterioasă de paranormali care fac arheologie spirituală la standarde extraterestre.

Este vorba de unicul și irepetabilul maestru Sorin Nemeti, care lucrează sub acoperirea de conferențiar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, dar care, știm deja, este un maestru paranormal al arheologiei spirituale metaplastice de gradul 2B.

Ca dovadă stă faptul că a fost suficient să vadă o fotografie cu statueta Venus descoperită lângă Piatra Neamț ca să știe că e falsă: “Când am văzut poza statuetei primul meu gând a fost că este un fals”, spune el pe Contributors.ro.

Apoi, gândul a prins contur din eter și a devenit revelație supranaturală: „Venus de la Poiana Cireșului este un fals grosolan și asta poate demonstra orice arheolog, fără să fie specialist în arta paleolitică, fără niciun studiu special de traseologie sau alte metode moderne”, continuă maestrul. Cum mai exact? Privind o poză, prin metode paranormale.

Hai să vă explic cum…

Conform agenților noștri secreți de la Universitatea Hogwarts, maestrul Sorin Nemeti a fost convocat de prietenul său Mircea Anghelinu, alt maestru redutabil al arheologiei paranormale metaplastice de gradul 2B (care lucrează sub acoperirea de Decan al Facultății de Istorie din cadrul Universității Valahia din Târgoviște), la o ședință de spiritism în timpul căreia Nemeti a privit originalul… fotografiei statuetei prin ochii lui Anghelinu și astfel, de la distanță, fără să se fi apropiat vreodată la mai puțin de 400 de km de ea, maestrul Nemeti a știut că e un fals. Impresionat și irefutabiliant (ce-o mai fi și asta…).

În aceste condiții, faptul că statueta învinovățită de curvăsărie a fost certificată în expertize științifice realizate de cercetători străini ca fată mare, faptul că echipa de arheologi a dovedit că s-au respectat standardele procedurilor arheologice, etc., devin irelevante. Niște proști care nu au auzit de cea mai performantă și sigură metodă de investigare istorică: arheologia paranormală!

În ceea ce privește buna practică de a nu se pronunța public până în momentul în care Comisia de Arheologie va analiza cazul incriminat și va trage concluziile care se impun, aceasta nu intră în portofoliul de obiceiuri al noii categorii de paranormali…

La dracu cu Încuiații! Trăiască Voldemort!

Desigur, aflând povestea, mulți s-ar putea întreba în ce sau cine crede Sorin Nemeti? Ei bine, nu neapărat în Voldemort. Nu. Avem motive să bănuim că are o credință pioasă în Lucian Boia, zeul cultului neomarxist din România, și că așteaptă moaștele lui Soros, să le dea un pupic, când o fi să fie disponibile…

Daniel Roxin

P.S. Dacă maestrul paranormal Nemeti a ajuns cu cititul până în acest punct, cred că deja îi fierbe în vene acea parte de sânge care are legătură cu Arpad, Sigismund Bathory și Pista Bacsi și și-ar dori să mă maghiarizeze forțat! 😉

Nota 1: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Nota 2: Acest text poate fi preluat de orice publicație online sau print și de orice blog, integral și liber, cu simpla citare a sursei!

Citește răspunsul echipei de arheologi care a descoperit statueta Venus de Piatra Neamț, la manipulările grosolane din presă, aici: https://uzp.org.ro/26401/controversata-statueta-veche-de-17-000-de-ani-de-la-piatra-neamt-dreptul-la-replica-al-echipei-care-a-descoperit-o/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on DANIEL ROXIN: Sorin Nemeti, arheologul “paranormal”. Revelații „supranaturale” despre statueta Venus

  1. Ca de obicei maghiarizații fac tot ce le stă în putință să ne șteargă istoria. Așa se deconspiră ei. Szabin Borcan perciunatul repetent tot așa se dădu de gol. Datoria noastră este să îi trecem pe toți antiromânii ăștia la panoul de onoare și să îi facem cunoscuți deoarece “numai când poporul român își va cunoaște dușmanul îl va putea învinge” cum spunea un foarte mare român.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii