Noutăți

DANIEL ROXIN: Putem crea o lume NOUĂ în care știința se împletește cu spiritualitatea? Putem schimba paradigma actuală?

Ca orice criză majoră, și cea prin care trecem acum poate fi prilejul unei revoluții în gândire, prilejul unor transformări semnificative.

Și dacă, pe de o parte, reprezentanții lumii vechi se vor chinui să exploateze criza pentru a-și consolida puterea și controlul, pe de altă parte, vizionarii, cei care văd perspectiva unui nou orizont, a unei lumi mai bune, mai inteligente, mai elevate, mai spirituale, nu stau nici ei cu mâinile în sân. Știu sigur asta!

Dar e posibil să se creeze o lume NOUĂ în care știința se împletește cu spiritualitatea? Se poate schimba paradigma actuală? Eu sunt convins că da! Desigur, procesul nu își poate atinge finalitatea peste noapte. Balastul de mentalități și credințe aparținând lumii vechi atârnă greu pe umerii umanității, iar pentru a se scutura de el e nevoie de angrenarea multor “mușchi”, e nevoie de multă energie.

Lumea în care trăim astăzi, o lume dominată de consumerism, de dictatura prostului gust și a mediocrității, nu ne poate duce decât spre o și mai mare ruină a sufletului. De aceea, trebuie să îi spunem STOP și să clădim un alt fel de societate, un alt fel de lume.

Sigur, nu va fi ușor pentru că profitorii zilelor trecute și ai zilei de azi se vor opune cu îndârjire. Dar ei nu sunt stăpânii timpului! Nu sunt stăpânii vremurilor care vin! Iar vremurile care vin, cred eu, deschid uși speciale către o altă abordare a vieții pe această planetă. Uși care se vor deschide pentru toți cei care nu au renunțat la propriile vise, uși în spatele cărora se va putea descoperi că, în realitate, totul este posibil!

Rămâneți aproape! Viitorul vine cu surprize frumoase! În România…

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on DANIEL ROXIN: Putem crea o lume NOUĂ în care știința se împletește cu spiritualitatea? Putem schimba paradigma actuală?

  1. Toti am invatat la scoala despre fizica clasica . Iata ca in ultima vreme auzim din ce in ce mai mult despre fizica cuantica , Chiar daca legile celor doua fizici sunt diferite , si aparent ” nu interactioneaza ” , totusi ele interactioneaza . Cel mai simplu exemplu este cel al fotosintezei la plante ! . Cercetarile din ultima vreme in materie de fizica cuantica au evoluat mult si chiar aplicatiile sale : medicina cuantica , dispozitive magneto – cuantice , etc . Avem chiar si inventatori romani in domeniu , dar nimeni nu-i baga in seama . Asteptam cu nerabdare articole pe aceasta tema .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii