Noutăți

Daniel Roxin: Emisiunea “Adevăruri Tulburătoare” și-a modificat ora de difuzare. Ea poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare VINERI de la ora 20:00

 •  
 •  
 •  

Emisiunea “Adevăruri Tulburătoare” și-a modificat ora de difuzare. Ea poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare VINERI de la ora 20:00 și DUMINICA, în reluare, de la ora 11:00.

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Daniel Roxin: Emisiunea “Adevăruri Tulburătoare” și-a modificat ora de difuzare. Ea poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare VINERI de la ora 20:00

 1. Orele sunt total nepotrivite ca si emisiunea La granițele cunoașterii, dar cel puțin această are reluarea de sâmbătă bine pusă.

 2. Buna emisiunea despre Brancusi.Ce pacat ca trebuie sa aflam lucruri si fapte atat de urate intre compatriotii nostrii.
  Regret ce aud de Camil Petrescu .
  E pacat ca este asa de “important ” pentru unii “preluarea” initiativei.De fapt schema asta se regaseste peste tot in activitatea zilnica de munca.O initiativa venita din partea cui nu trebuie , chiar daca este foarte buna, constructiva chiar banoasa, este din pacate respinsa sau initiatorul “lovit ” din toate directiile.
  Ce pot sa va doresc este sa aveti forta si energie sa dati inainte.
  Daca nu puteti schimba lucruri si fapte , macar sa le faceti stiute ori de cate ori aveti ocazia.
  Salut echipa “Nasul” si “Cunoaste lumea”.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii