Noutăți

DANIEL ROXIN: De ce voi merge la Referendumul pentru Familie și de ce voi vota DA!

 •  
 •  
 •  

În mijlocul acestui război al manipulării din jurul Referendumului pentru Familie, în care agenții neomarxiști se luptă să îi convingă pe mulți români de bună credință să stea acasă și să îl boicoteze, am simțit nevoia să îmi afirm clar poziția și să o și argumentez. De ce? Pentru că acest Referendum este unul foarte important pentru viitorul acestei țări, chiar dacă cei păcăliți de propaganda anti-referendum cred că nu este decât praf în ochi, că nu va schimba nimic și că doar se cheltuie inutil niște bani. Iată, așadar, care sunt argumentele pro-referendum și care sunt manipulările cărora le-au căzut victime mulți oameni de bună credință.

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ MERGEM LA REFERENDUM?
1. Pentru că legea fundamentală a statului român, CONSTITUȚIA, în forma actuală, PERMITE CĂSĂTORIA GAY. Formularea din constituție “DOI SOȚI” este ambiguă și nu este în contradicție cu doi soți homosexuali. E drept că în Codul Civil (care NU este parte din Constituție) se specifică faptul că prin soți se înțelege un bărbat și o femeie. Doar că acest Cod Civil poate fi modificat de politicieni, fără nicio consultare populară, așa cum s-a petrecut în alte țări, pentru a permite căsătoria homosexuală și înfierea de copii de către cuplurile Gay, împotriva voinței majorității românilor. În schimb, Constituția nu poate fi modificată decât prin Referendum și toate legile se subordonează acesteia. În concluzie: Modificarea Constituției prin acest Referendum pentru Familie (modificarea care va introduce și în Constituție definirea soților ca Bărbat și Femeie) consolidează o instituție milenară – FAMILIA NATURALĂ – și BLOCHEAZĂ modificarea Codului Civil. MANIPULAREA NR 1: “Referendumul este inutil pentru că nu schimbă nimic, specificația de soț-soție fiind trecută deja în lege”. Prin această manipulare s-a încercat crearea unei confuzii între Constituție și Codul Civil.

2. Pentru că NU este Referendumul lui Dragnea și nici al PSD-ului. Nu uitați, oameni buni, că inițiativa acestui Referendum, pornită în urmă cu 3 ani, este a Coaliției pentru Familie, adică a societății civile. PSD-ul organizează acest Referendum, nu pentru că este al lui, ci pentru că PSD-ALDE este la putere și DOAR ei pot să îl organizeze. Mai precis, sunt obligați să îl organizeze. Da, e adevărat, PSD-ul se folosește de Referendum pentru a câștiga capital politic, dar obiectul acestui Referendum este atât de important încât a-i dori invalidarea, doar pentru că e organizat de PSD, arată o totală iresponsabilitate. MANIPULAREA NR. 2: “Cine participă la Referendum girează PSD-ul, girează corupția.” Să fim serioși! Cine participă la Referendum girează familia!

3. Pentru că DACĂ acest Referendum NU va fi validat se va deschide Cutia Pandorei – valorile noastre vor fi supuse unui asediu total al ideologiei de gen, al propagandei homosexuale. Având ca argument faptul că românii nu au validat prin prezență acest Referendum, se va spune că, în realitate, majoritatea românilor nu sunt susținători ai familiei formate dintr-un bărbat și o femeie. Cu acest argument, dublat de presiunea birocraților de la Bruxelles care ne vor cere imperativ să ne deschidem cultura pentru valorile LGBT, nu va fi decât o problemă de timp până când căsătoriile Gay și înfierea de copii în familiile homosexuale vor deveni o realitate și în România. MANIPULAREA NR. 3: Boicotați referendumul! Iubirea nu se supune la vot!” Ce penibilă manipulare! Acest vot vizează forma unei instituții fundamentale, nu sentimentele cuiva. Cei din LGBT pot să se iubească cât vor, nicio lege nu le interzice asta și în niciun caz modificarea din Constituție!

4. Pentru că știu că Referendumul NU ascunde nicio șmecherie. Într-adevăr, întrebarea pentru Referendum nu este clară și îți cere să răspunzi dacă ești de acord cu Modificarea Constituției în forma aprobată de Parlament. Doar că Legea Referendumului, reglementată cu mult înainte de inițiativa acestui Referendum, OBLIGĂ la această formulare, nu este o șmecherie a PSD-ului. Iar legea de modificare a Constituției, votată de Parlament, este limpede și se referă STRICT la Familie. De altfel, niciun partid politic (nici măcar USR) nu a afirmat că ar fi posibil să se voteze altceva. MANIPULAREA NR. 4“Dacă mergi la Referendum dai un vot în alb, pentru că sigur politicienii au ascuns în acea hotărâre parlamentară alte modificări ale Constituției decât cele legate de familie.” Pentru a te lămuri, du-te la sfârșitul articolului și citește exact ceea ce vei vota. Totul este la lumină, nimic nu este ascuns!

5. Pentru că sunt un om informat și știu ce se petrece în multe țări occidentale unde s-au legiferat căsătoriile gay – Mai exact, MAJORITATEA HETEROSEXUALĂ (adică noi) este discriminată de acestă nouă ideologie: Cuvinte precum MAMĂ și TATĂ sunt scoase din actele de stare civilă și sunt interzise în școli, pentru a fi înlocuite de formulele PĂRINTE 1 și PĂRINTE 2; Transexualii îi reeducă pe copii în școli și grădinițe; Fetițele sunt încurajate să fie băieți, iar băieții sunt încurajați să fie fetițe, pretinzându-se că NU TE NAȘTI CU UN GEN SEXUAL, ci că ți-l hotărăști tu pe parcurs. MANIPULAREA NR. 5: “Opriți această paranoia prin care creați impresia falsă că ideologia comunității LGBT este un pericol pentru valorile majorității!” Ceea ce se petrece în țările vestice dovedește faptul că ideologia de gen, una de factură neo-fascistă, este distrugătoare de conștiințe! Așadar, agenții neomarxiști ai acesteia, din România, mint de îngheață apele!

6. Pentru că acest vot este o investiție în viitorul României, al copiilor români. Garantând prin vot firescul căsătoriei, consolidând-o în spiritul valorilor noastre, protejăm copiii României de agresiunea toxică a ideologiei de gen. Desigur, democrația costă, dar cele 40 de milioane de euro sunt o investiție în sănătatea morală și psihologică a generațiilor care vor veni, iar a pretinde că copiii României nu merită o astfel de investiție, e o dovadă de stupiditate. MANIPULAREA NR. 6: “Cu acești bani s-ar fi putut finanța spitale sau autostrăzi, iar noi îi cheltuim inutil.” Altă intoxicare pentru naivi. România nu stă în 40 de milioane de euro, iar viitorul generațiilor care vor veni merită o investiție mult mai mare!

În concluzie, pentru orice om care are valori similare cu mine, prezența la Referendum este obligatorie moral. Cei care, deși cred în aceleași valori, boicotează Referendumul din diverse motive (toate sub pecetea lipsei de informare și a urii față de PSD) nu fac decât să dea un vot comunității homosexuale, indiferent că vor sau nu acest lucru! Mai mult decât atât, dacă acest Referendum nu va fi validat, din lipsă de cvorum, TOȚI cei care l-au boicotat vor fi responsabili moral, în situația în care, în viitorul apropiat, breșa de securitate din Constituție va permite căsătoriile homosexuale în România, înfierea de copii de către aceste cupluri și discriminarea majorității!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

10 Comments on DANIEL ROXIN: De ce voi merge la Referendumul pentru Familie și de ce voi vota DA!

 1. Doar întreb ..am văzut o poză cu “* extras din Monitorul Oficial…”asta nu înseamnă că legea este în vigoare in momentul apariției in MO ?

  • NU, nu este in vigoare decat dupa ce va fi aprobata prin referendum conform art 151 al.3; de aici si maea confuzie: multi cred ca parlamentul maipoate aduce modificari acestei legi, nimic mai fals. Se puteau aduce modificari doar daca referendumul era CONSULTATIV, iar ulterior parlamentul emitea o lege conform vointei exprimae de popor.

 2. Este sigur ca nu vom vota si Legea de rectificare a Constitutiei publicata in Monitorul Oficial nr.255 din 22.03.2018?

  • Dati numele unui politician din opozitie care afirma public ca prin acest referendum se voteaza alteva decat familia. Puteti? Adrian Albu, admin

  • Acest proiect este in faza de “initiere”, are doar avizul Consiliului Legislativ, probabil ca urmeaza sa fie trecut prin Camere, insa m-as mira sa fie adoptat; este in defavoaea celor cu dosare penale, cum sunt prea multi in functii, nu-l vor aproba. Concluzia? Ar fi bine sa putem vota noi si aceasta “rectificare” si sa fim siguri ca penalii nu vor mai ajunge sa ne faca Legi.

 3. DACA NU SE TREZESTE ROMANIA ,ACEASTA TARA CARE ESTE UNA DINTRE ULTIMILE TARI DIN LUME UNDE OAMENI INCA MAI AU IDENTITATE TRADITII SI OBICEIURI FRUMOASE ,ATUNCI VA AJUNGE CA SI RESTUL LUMII UNDE OAMENII NU MAI SUNT OAMENI, CI DOAR NISTE SPALATI PE CREIERE ,NISTE CADAVRE AMBULANTE ,NISTE ZOMBII FARA CONSTIINTA SI FOARTE USOR DE MANIPULAT .IUBIREA NU SE VOTEAZA DAR ACESTE GUNOAIE ALE SOCIETATII MODERNE NU SUNT CAPABILI DE IUBIRE CI DOAR SUNT NISTE SCLAVI AI ATRACTIEI FIZICE .NU SUNT FIDELI PARTENERILOR LOR SI CU ORICE OCAZIE ISI INSEALA PARTENERII.HOMOSEXUALITATEA ESTE O BOALA STEARSA DE PE LISTA ORGANIZATIEI MONDIALE A SANATATII DE UN AN DE ZILE PENTRU A NU DERANJA PE ACESTI DISTINSI MEMBRII AI MINORITAII.ESTE O BOALA CARE APARE DIN CAUZE MULTIPLE ,STIL DE VIATA ,OBICEIURI ALIMENTARE (FAST FOOD),POLUAAAAAAREEEA OAMENI BUNI ESTE UNA DINTRE CAUZELE PRINCIPALE.
  PREA MULT ESTROGEN IN CORPUL BARBATILOR SI PREA MULT TESTOSTERON IN CORPUL FEMEILOR.TREZITI-VA SI DESTEPATI-VA CA NU ESTE NICIODATA PREA TARZIU.VA AJUT SA VA DESTEPTATI CU ACEST LINK.https://www.youtube.com/watch?v=od3NE0y3LkQ.
  REINVATATI SA GATITI ,LASATI HAMBURGERII SI MITITEI LA O PARTE ,MINCATI MAI MULTE LEGUME SI FRUCTE .ATI AJUNS O NATIE DE CONSUMATORI DE MINCARE IEFTINA SI DE TOT FELUL DE SUCURI PLINE DE ZAHAR ,BERE IEFTINA .NU MAI BEA ROMANUL UN PAHAR DE VIN DE CASA PENTRU CA SA EMANCIPAT SERVESTE BERE LA 2.5 LITRI PENTRU CA ,COSTA DOAR 3.8 LEI .
  NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU DAR TREBUIE SA VA TREZITI PINA NU ESTE PREA TARZIU.SA AUZIM DE BINE .

  • De ce scrieti cu majuscule? Pe linga ca e greu de urmarit textul, in etica comunicarii epistolare, prin scris deci, prin mesaje de acest fel, comentarii etc., se considera ca atunci cind un text este scris cu majuscule, persoana respectiva țipă, se răstește la interlocutori. Fiti mai calm, si, important, invatati sa scrieti corect, astfel nu prezentati credibilitate. Mi-a fost greu sa va citesc tot comentariul, de aceea eu, unul, l-am abandonat dupa primele 20-30 de cuvinte.

   • Sunt plecat de 15 ani din tara ,vorbesc 5 limbi si asta este rezultatul emigrarii, uitam limba materna si nici nu stapinim limba tarii de adoptie .Si este adevarat ca sunt nervos pentru ca Romania o sa ajunga la fel ca si celelalte tari unde homosexualitatea este ceva normal si majoritatea este defavorizata si discriminata in favoarea minoritatii.

 4. aș face o singură corecție, ideologia de gen nu este neo fascistă și este neo marxistă… o mică diferentă, si da și eu sunt pentru a merge la vot și a vota pentru normalitate

 5. Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Daniel Roxin!!
  cu indoctrinarea new-age-ista care a zapacit tinerii ca “toti suntem una” si “totul e iubire”, “formatorul de opinii” D. Argesanu a facut prapad pe un site ortodox prin atacuri la persoana si jigniri imposibil de redat!
  problema e ca multi adepti ai acestui ….curent!!… chiar nu mai pot discerne, sunt practic in imposibilitate de a mai deosebi ce e bine de ce e rau 🙁
  discernamantul lor pare cu totul anulat din memorie!!
  Multa sanatate inca o data!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii