Noutăți

Dan PURIC – Impostura politică autoh­tonă colaborează cu impostura marii democrații europene

  •  
  •  
  •  

Text preluat din bilunarul CERTITUDINEA (disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare, sau în magazinul DACIA ART, deschis în București, pe Bv Carol I nr 40-42, peste drum de Biserica Armenească)

Țara asta e pândită de mult. Este o țară nu numai frumoasă, dar și bogată. Ea a fost vândută bucată cu bucată din 1989 încoace de cei care au avut și au în continuare, în mod ilegitim, pentru mersul organic și istoric al acestei țări, puterea.

Ei sunt principalii responsabili ai dezastrului în care ne aflăm astăzi, ei sunt făuritorii noii colonii economice și politice, vandalizată de toți în care abia mai pâlpâie sufletul de român.

Indiscutabil, crima aceasta le apar­ține și vor fi judecați de Istorie la timpul cuvenit. For­mele de impostură politică care ni se propun astăzi nu sunt decât guverne marionetă în mâna ma­rilor interese oculte internaționale.

Această cva­druplă impostură istorică, politică, juridică și morală apă­rută din 1945 și care continuă și astăzi, nu numai că a vândut fără scrupule țara, dar a fost principalul asasin al formelor organice de autoregenerare națională.

Ea este vinovată de alungarea tineretului peste granițe, de boicotarea consecventă a valorilor naționale și de cultivarea la fel de con­secventă a mediocrității și a corupției, de subminarea economiei naționale, de distrugerea Armatei și se­curității statului, precum și a tuturor instituțiilor ce aveau nevoie de credibilitate ca să asigure echilibrul și dezvoltarea socială.

Și, mai ales, poartă în spate abominabila crimă a distrugerii sufletești a tine­retului român prin aprobarea tacită a programului de mutilare graduală și eficientă a sistemului de edu­cație, care a produs astăzi tineri fără conștiință, fără reflexul trecutului, pepiniere de electorat rătăcit, cas­trat de conștiința națională și plin de disperări umane.

Această impostură politică este vinovată, de asemenea, de dezastrul demografic, de deșertizarea României, de forța ei de muncă și, în fond, de alie­narea contemporană a acestui neam. Este vinovată de asemenea de impardonabila culpă a distrugerii sistemului de sănătate din România.

Ceea ce este cumplit pentru zilele pe care le trăim este că aceasta ilegitimitate și impostură politică și istorică autoh­tonă colaborează substanțial și prolific cu impostura marii democrații europene. Acești producători in­dustriali contemporani de egalitate artificială, simulatori de bune intenții, își păstrează în dosul acestui decor nealterate vechile reflexe de pirați ascunse și cosmetizate astăzi sinistru în seducătoare concepte economice.

Căci, ce este Comunitatea Euro­peană în ultima instanță, dacă nu un construct marxist? Dacă nu era un construct marxist, nu se grăbea să aibă o monedă comună, ci un cer comun.

Prin 1936, bietul Nichifor Crainic în inocența și în gândirea lui pură, românească, vizualiza o Europă cu națiuni diferite sub un cer comun. Nu a fost să fie așa. Europa i-a oferit ca cer temnița comunistă, lui și milioanelor de oameni nevinovați din estul Eu­ropei.

Noi cu Europa de astăzi nu am reușit să avem un cer comun. Avem monedă comună. Să se închine ei la ea. Când se vor închina la cerul meu care m-a salvat din hăul morții în care ei m-au aruncat cu lașitate, atunci ne vom împrieteni.

Când Comunitatea asta europeană va depăși nivelul de piață comună și va deveni o comuniune sufletească înseamnă că își va fi recâștigat statutul creștin.

Text preluat din bilunarul CERTITUDINEA (disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare, sau în magazinul DACIA ART, deschis în București, pe Bv Carol I nr 40-42, peste drum de Biserica Armenească)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii