Noutăți

Dan Barna, liderul USR, vrea legalizarea căsătoriilor Gay. Adopția copiilor de către cuplurile homosexuale nu l-ar deranja…

Liderul USR, Dan Barna, a spus că ar vota în favoarea legalizării căsătoriilor între persoane de același sex, dar că momentan societatea românească nu este pregătită pentru așa ceva, ne informează ActiveNews.ro

„În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna la Marius Tucă Show.

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord ca familiile formate din persoane de același sex să înfieze copii, Dan Barna a răspuns: “La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

În octombrie anul trecut, președintele USR, Dan Barna, a anunțat că parlamentarii formațiunii vor vota împotriva modificării Constituției pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, considerând că este o temă falsă, iar a doua zidupă referendum viața niciunei familii nu va fi mai bună cu absolut nimic.

Acesta a spus că referendumul trecut a fost „o exploatare a fricii”. El a mai zis că demersul respectiv „nu face  decât să îi asigure satisfacție lui Liviu Dragnea, propagandei ruse și forțelor anti-europene”. Din aceste motive, USR a invitat susținătorii să boicoteze prezența la vot. Referendumul nu a fost validat din cauza prezenței sub 30% necesară,la urne prezentându-se doar 21% dintre alegători.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Dan Barna, liderul USR, vrea legalizarea căsătoriilor Gay. Adopția copiilor de către cuplurile homosexuale nu l-ar deranja…

 1. Evident ! Ce nu pricepe populaţia care recent i-a votat masiv partidul comunistoid gândit şi conceput în hrubele noului Komitern de la Bruxelles, este că locotenet-colonelul Barna Dan, fiind în misiune specială de înfăpturire a marxismului în România, execută şi va executa din orice poziţie, întocmai şi la timp, la comanda externă a stăpânilor săi, obiectivele enunţate indubitabil de schizofrenul Mordechai Levi în manifestul comunist :
  1)distrugerea naţiunilor.
  2)distrugerea familiei.
  3)distrugerea religiilor.
  4)distrugerea proprietăţii private.
  Etc, etc,….

 2. Lideul USSR.

 3. Din punctul neu de vordere, rezultatul acelui City, chiar nu reprezinta optiunea majorotara a poporului, data find confuzia creata de neclaritatea intrebarii care facea referiert la modificarea unei legi fara a specifica ce lege si ce modifucare concreta. De acest, in Paul legiferarii cununiilor gay, NU AR FI TIMPUL TRECUT pentru proteste so manifesten publice.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii