Noutăți

DACIA a lansat un model nou, senzațional, la Geneva: un SUV de 20.000 de euro. VIDEO

  •  
  •  
  •  

Încet, încet, brandul DACIA cucerește lumea. Echipa ambițioasă de ingineri români și francezi au conceput acum ceva vreme un nou model: un SUV de 20.000 de euro, cu un design foarte atrăgător și cu caracteristici tehnice interesante… Lansat la Geneva, prototipul coupe sportiv Dacia Duster  a surprins mediul de specialitate, fiind în atenția întregii prese.

În comunicatul oficial al firmei producătoare, suntem informați că noul model este un “MVP (Multi Purpose Vehice), având două uși cu deschidere în sensuri contrare” și că este dotat cu un motor diesel de 1,5 litri. Noul model are 105 cai putere, un consum redus de 5,3 litri/100 de km, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 139 de grame/km.

Conform specialiștilor, SUV-ul celor de la Dacia ar putea concura cu succes modele precum Nissan Qashqai, Hyundai Tucson și Kia Sportage.

Fiind vorba de un concept – prototip, el nu va putea fi obținut de nimeni în această variantă, dar vor exista probabil și alte variante de tipul Dacia Duster, disponibile publicului. Așteptăm noile variante ale producătorului…

Adrian Albu

Sursa informație și foto: Romania Tv

dacia-duster-2

dacia-duster-1


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on DACIA a lansat un model nou, senzațional, la Geneva: un SUV de 20.000 de euro. VIDEO

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii