Noutăți

Dacă România acceptă refugiați își încalcă constituția! De ce Germania și Franța au încălcat legislația UE?

  •  
  •  
  •  

Faptul că încurajarea și acceptarea valului de refugiați este făcută cu încălcarea legislației europene, la decizia Germaniei și Franței, nu cred că mai este o enigmă pentru prea mulți. În mod abuziv, aceste două țări, care duc de decenii o politică de amestecare rasială și religioasă în țările lor, au căutat să impună, în cel mai nedemocratic mod cu putință, ca ceea ce doresc ele să devină literă de lege și pentru celelalte state europene.

Culmea ipocriziei Germaniei constă în faptul că reprezentanta ei, Angela Merkel, se dă umanistă în timp ce țara pe care o conduce este al doilea cel mai mare exportator de arme din lume, ceea ce o face parte, în mod indirect, la aproape în orice război de pe Terra.

În același timp, trebuie să subliniem ticăloșia marilor puteri – de la Vest până la Est – care sunt responsabile de criza și războaiele din țările arabe, pe ale căror resurse vor să pună mâna, și care plasează cu parșivitate costul consecințelor pe țările Europei, cu complicitatea tâmpă a liderilor europeni!!!

În acest context, un fost oficial român – Valentin M. Ionescu, fost ministru al privatizării și fost consilier prezidențial – le aduce acuzații grave și justificate celor două țări, într-o postare pe Facebook:

valentin ionescu“Noi cei din est nu suntem nebuni si nici Orban nu este cretin. Orban a gresit in politica interna, dar nicidecum in ceea ce priveste gestionarea situatiei de criza generata de Germania.

In momentul in care Germania, prin vocea cancelarului a invitat 800.000 de persoane din Orientul Mijlociu tot sistemul de la Dublin, creat printr-un set de directive europene a fost incalcat. Un simplu mesaj a dat peste cap tot sistemul. A urmat o invazie de oameni, cu telefoane mobile si bani in buzunar care au incalcat granitele tuturor statelor balcanice aflate pe traseu, plus Ungaria, Slovenia si Austria. Guvernul maghiar a procedat corect, sustinand ca nici o persoana nu poate trece granita ilegal. Trecerea frauduloasa a frontierei este infractiune. Pentru asta nu exista nici o scuza. Nimic nu impiedica “refugiatii” sa treaca pe la punctele de trecere a frontierei, decat asteptatul la coada. Germania a fost acompaniata de Franta, fortand toate statele europene sa accepte acesti infractori din motive strict circumstantiale, nicidecum legale. Pe de alta parte, adevaratii refugiati, dupa cum am postat si in articolul de alaltaieri au ramas in Turcia, Siria, Iordania si Liban.

Cand doua state europene, Germania si Franta au incalcat directivele care alcatuiesc sistemul de la Dublin, nu pot pretinde altora sa suporte costurile securitatii si costurile economice. Acceptarea de imigranti este atributul fiecarei tari. Nu exista nici o dispozitie in tratatele europene care sa prevada expres ca ce decid doua tari trebuie acceptat de celelalte.” (Valentin Ionescu)

Oare va conta pentru Iohannis ceva din această argumentație sau faptul că scumpa noastră Constituție nu permite preluarea de imigranți pe cote impuse? Eu zic că nu! Ce mai contează legile atunci când Germania vrea ceva? Vorba aia, când ai experiența devastării Europei prin două Războaie Mondiale, forțarea încălcării legilor europene pentru a da undă verde valului de imigranți, aproape că nici nu se mai observă!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Nu am nicio îndoială că o parte dintre arabii care au venit în ultimele luni în Europa sunt refugiați reali, iar aceștia trebuie ajutați, dar sunt la fel de sigur că ei reprezintă o minoritate. Majoritatea fac parte din categoria de migranți economici care se substituie adevăraților refugiați. Nu mai vorbesc de marea oportunitate pentru rețelele teroriste de a-și plasa oamenii îndoctrinați în Europa!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină  •  
  •  
  •  

1 Comment on Dacă România acceptă refugiați își încalcă constituția! De ce Germania și Franța au încălcat legislația UE?

  1. Doroftei Ilie-Tirgu Mures // 23 noiembrie 2015 at 15:11 // Răspunde

    Da, Germania face mare caz din faptul ca ea e o tara umnitara, insa, ca e in frunta tarilor care eporta arme, e o dovada de umanitate ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii