Noutăți

Cum vrea Erdogan să ne islamizeze. Mesaj către turcii din Europa: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei“

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan are soluții pentru islamizare Europei: plantarea de moschei și încurajarea natalității turcilor aflați deja în zona UE.

Și dacă în cazul moscheilor, Europa are cu miile (spre invidia Sultanilor din vechime care nu au putut face așa ceva în vremea lor), România fiind la rândul ei pe lista unor astfel de proiecte, datorită unor caraghioși precum Ponta și Iohannis, mai trebui ca și musulmanii să se înmulțească ca ciupercile, mai ales turcii, pentru ca visul lui Erdogan să prindă contur.

Știind care este natalitatea europenilor și care este trendul schimbărilor demografice din Europa, supărat pe deasupra de decizia de interzicere a valului islamic în UE, Erdogan atacă la baionetă viitorul continentului nostru.

Astfel, chiar în această zi, în oraşul Eskisehir, în cadrul campaniei în favoarea unui referendum pe tema schimbării regimului politic în ţară prin sporirea puterilor sale, după cum ne informează News.ro, noul sultan de la Istambul a venit cu soluția momentului pentru cucerirea Europei. Iată mesajul lui pentru turcii aflați prin Germania, Austria, Olanda și celelalte țări ale uniunii:

”Duceţi-vă şi trăiţi în cartiere mai bune. Conduceţi cele mai bune maşini. Trăiţi în cele mai bune case. Faceți nu trei, ci cinci copii. Pentru că voi sunteţi viitorul Europei. Acesta va fi cel mai bun răspuns nedreptăţilor comise împotriva voastră.”

Și chiar dacă naivii și îndoctrinații lui Soros vor pleda mai departe pentru multiculturalism fără limite, strigând în gura mare că totul e ok, în realitatea ne paște o Europă majoritar musulmană în 50 de ani, dacă europenii nu se trezesc la timp.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Cum vrea Erdogan să ne islamizeze. Mesaj către turcii din Europa: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei“

  1. Principalii islamizatori ai Europei sunt conducatorii UE. Prin aducerea a milioane de musulmani asa zis refugiati. In anul 2015 televiziunile aratau suvoaiele de refugiati adusi cu feriboturile pe continent. S-a creat emotie colectiva si autoritatile s-au prefacut ca au luat masuri de blocare a granitelor. In realitate si in 2016 invazia a continuat in acelasi ritm, mai fragmentata,mai disipata si fara sa fie mediatizata. Va citez date aparute ieri in presa austriaca. “2015- 1.3 mil. de refugiati sositi in UE, 2016- 1.2 mil. de refugiati sositi in UE. In realitate cifrele sunt muklt mai mari. Asaltul continua in acelasi ritm si in 2017 . Islamizatori sefi sunt elitele conducatoare europene.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii