Noutăți

Cum vor fi create viitoarele medicamente? Ajutorul nesperat dat de tehnologie

  •  
  •  
  •  

Spectrometria de masă în tandem este un instrument analitic puternic, utilizat pentru caracterizarea amestecurilor complexe în descoperirea medicamentelor și în alte domenii.

Acum, inovatorii Universității Purdue au creat o nouă metodă de aplicare a conceptelor de învățare automată la procesul de spectrometrie de masa în tandem, pentru a îmbunătăți fluxul de informații în dezvoltarea de noi medicamente.

Lucrarea lor este publicată în Chemical Science.

Spectrometria de masă joacă un rol integral în descoperirea și dezvoltarea medicamentelor”, a spus Gaurav Chopra, profesor asistent de chimie analitică și fizică la Colegiul de Științe din Purdue.

Implementarea specifică a învățării automate, cu o cantitate mică de date de formare pozitive și negative prezentate aici, va deschide calea pentru a deveni mainstream în activitățile de zi cu zi de automatizare a caracterizării compușilor de către chimiști”.

Cercetătorii Purdue au creat modele de învățare automată statistic robuste pentru a lucra cu mai puține date de instruire – o tehnică care va fi utilă pentru descoperirea medicamentelor…

Citește mai mult: Playtech


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii