Noutăți

Cum vor arăta oamenii peste 1000 de ani? Cercetătorii susțin că vom avea ochii roșii iar pielea va fi…

  •  
  •  
  •  

Oamenii vor fi foarte diferiți peste 1.000 de ani. Schimbările climatice, inteligența artificială și mutațiile genetice vor remodela omul într-o „creatură” total diferită, susțin cercetătorii canadieni de la AsapScience. E posibil, de exemplu, ca omul viitorului să aibă ochii roșii și pielea închisă la culoare, din cauza încălzirii globale.

Videoclipul creat descrie un scenariu ipotetic în care nanoboții fac parte din corpurile noastre…

smaller

“În viitor, nanoboţii vor fi parte integrală a organismului nostru şi ne vor consolida abilităţile. Nu vom mai fi limitați de corpul fizic; credem că vom deveni un amestec de biologie și mașină“, se spune în clip.

Conform acestor specialiști, generaţiile viitoare vor fi din ce în ce mai inteligente şi mai atractive din punct de vedere fizic.

Totuși, Inteligenţa şi frumuseţea genetică ar duce la o lipsă a diversității culturale și rasiale în lume, lucru ce ar putea distruge întreaga rasă umană, avertizează realizatorii simulării.

NOTA NOASTRĂ (redcația cunoaște lumea): Așa cum am spus și cu altă ocazie, iresponsabilitatea, lipsa de etică și de morală a unor oameni de știință tind  să atingă cote alarmante. Viața trebuie lăsată să evolueze natural! Doar că acest lucru i-ar lăsa pe ei fără obiectul muncii…


sursa: dailymail.co.uk


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Cum vor arăta oamenii peste 1000 de ani? Cercetătorii susțin că vom avea ochii roșii iar pielea va fi…

  1. Comic! Americanii/si canadieni nu au un pic de ratiune…

  2. stiu exact cum vom evolua,..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii