Noutăți

Cum va fi colonizată planeta Marte, în viziunea miliardarului Elon Musk. Extraordinarul proiect a fost dezvăluit!

 •  
 •  
 •  

Celebrul Elon Musk, antreprenor de geniu care a fondat SpaceX, PayPal și Tesla Motors, a publicat, de curând, un plan pe mai multe pagini în care prezintă publicului modul în care oamenii vor coloniza Planeta Roșie,  într-un viitor nu foarte îndepărtat. Amănunțitul plan a fost publicat în jurnalul New Space, fiind prezentate inclusiv costurile trimiterii fiecărui colonist pe corpul ceresc despre care se spune că a deținut, cândva, un ocean și chiar că ar fi putut găzdui forme de viață primitive.

Lucrarea este intitulată „Making Humans a Multi-Planetary Species” și urmează după o prezentare de o oră efectuată anul trecut de către Musk. Acolo este expus planul ambițios de a transporta oameni pe Marte, după ce vor fi create condiții optime pentru locuire. Deși nu oferă răspunsuri la toate întrebările posibile pe această temă, este un proiect convingător, disponibil gratuit, pentru publicul larg, până la începutul lunii iulie.

a

După cum relatează The Guardian, fondatorul SpaceX dorește să fie colonizată planeta Marte pentru ca omenirea să aibă o șansă în eventualitatea unui cumplit război nuclear sau a unor dezastre naturale (cum ar fi impactul cu asteriod) ce ar putea face ca Pământul să devină nelocuibil, definitiv sau pentru o lungă perioadă de timp.

c

Pentru Elon Musk, Marte este, pur și simplu, „o planetă de rezervă”, o alternativă pentru cazul în care viața pe Terra n-ar mai decurge așa cum ne dorim cu toții. El susține că Marte ar putea să devină nu doar un simplu refugiu de urgență, ci o planetă purtătoare de viață, după colonizarea sa omul devenind o specie multi-planetară.

Obiectivul pe termen lung este de a crea o civilizație auto-sustenabilă pe Planeta Roșie, bazată pe o colonie de aproximativ un milion de oameni. La acest rezultat se va ajunge, după estimările actuale, în aproximativ 40-100 de ani. Înainte de a putea avea loc colonizarea completă, trebuie realizate mai multe obiective. După ce vor fi duse pe Marte toate materialele necesare, Musk prevede că va trebui trimisă, acolo, o navă spațială gigantică, care ar urma să transporte primii 100 de coloniști.

e

Colonizarea Plantei Roșii ar putea părea, multor oameni care în viața de zi cu zi își fac planuri mai mărunte, un obiectiv extrem de ambițios. Și, desigur, chiar este! Însă Elon Musk susține că nu trebuie să ne oprim acolo. El dorește ca oamenii să poată explora mai departe, alte locuri din sistemul solar sau galaxie. De la centura de asteroizi, la sateliții Europa si Titan, urmând ca umanitatea să obțină accesul la destinații cosmice tot mai îndepărtate.

b

E greu de spus dacă această viziune va deveni sau nu o realitate în acest secol. Rămâne de văzut. Este limpede, însă, că Elon Musk este în postura, de invidiat, în care-și permite să gândească la o scară mare, precum și la supraviețuirea, pe termen lung, a speciei umane, care, indiscutabil, trebuie să devină o specie… multi-planetară.

Poate că menirea omului este să exporte viața și-n alte zone ale Cosmosului. Mai înainte de a trece la îndeplinirea acestei nobile misiuni este, însă, nevoie să învețe a respecta dreptul la viață al celorlalte specii de pe Terra!

c

d

Sursa: inhabitat.com

Autor: Tomi Tohaneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Cum va fi colonizată planeta Marte, în viziunea miliardarului Elon Musk. Extraordinarul proiect a fost dezvăluit!

 1. cetățeanul tulburat // 17 iunie 2017 at 17:34 // Răspunde

  The Guardian face parte din rețeaua globalistă fake news media de spălare a creierului pe planetă
  Musca este un umanoid de știință care se află pe ștatele de plată a unor agenții militare secrete care sunt la rândul lor sub aripa guvernului din umbră…El nu poate da răspunsuri pentru că umanitatea nu are voie să cunoască și să nu înceapă să pună întrebări incomode ceea ce ar duce la demascarea guvernului din umbră care ne țin in întuneric în ultima sută de ani, ținând la buncăr tehnologii ce ar face umanitatea să devină liberă și să călătorească nu numai interplanetar, ci intergalactic.
  Umanitatea este deja pe Marte din anii ’70. Adevărul este dureros, suntem prizonieri pe această planetă!

 2. Sant programe spațiale secrete care se zice ca Marte a fost colonizata de mult timp.

 3. Ei nu pot coloniza Luna din lipsa de resurse necesare vietii dar supraliciteaza multa vorbarie goala despre Marte… Creierul multimilor trebuie tinut ocupat cu fantezii in timp ce baietii destepti lucreaza…

  Sa facem un exercitiu usor, de scoala primara: planeta Marte, in cea mai buna regiune a sa e de sute de ori mai ostila decat Pamantul in cea mai nenorocita zona a lui… Daca pe Pamant, unde sunt 7 miliarde de oameni, bani, tehnologie, mijloace de transport si rute de cateva ore cu avionul din orice directie 24 de ore pe zi, avem 0 (zero!) populatie (auto-intretinuta) in acele zone din pricina imposibilitatii traiului si a costurilor astronomice cu aprovizionarea + lipsa oricarei rentabilitati – cum am putea avea o colonie viabila pe Marte, permanenta, la o distanta absurda, in conditii de sute (daca nu de mii) de ori mai ostile, cu resurse reale traiului apropiate de 0 (zero!), cu costuri/logistica in aprovizionare si transport pur si simplu imposibile rasei umane?!?

  “Colonia auto-sustenabila”, aparuta demult in presa, n-a putut fi implementata nici pe pamant ca experiment – in realitate totul s-a dovedit un fake ordinar demascat chiar de cativa participanti/cobai umani obligati ulterior sau chiar amenintati de organizatori sa pastreze tacerea! Serele asa-zis ermetice in care au fost introduse echipe de cercetatori, sol propice, plante, echipament, etc. pentru un an-doi, n-au mai facut fata cerintelor si au cedat in cateva saptamani, una cate una, fiind necesara deschiderea frecventa a trapelor pentru aerisire si pomparea de aer/apa/hrana conservata din exterior… Aproape toti ocupantii au iesit cu probleme psihice din pricina claustrarii indelungate in compania unor necunoscuti, in ciuda pregatirii fizice si psihologice prealabile sau a calmantelor administrate in acea perioada. S-a ajuns, in unele cazuri la incaierari si raniti (la fel au patit si unii astronauti din programele de pregatire ale NASA pentru misiuni indelungate, cu claustrare totala).

  Angajatii NWO au propus multimilor un “viitor idilic”, printre plante, pe alte planete, care, in schimb, s-a transformat repede in esec lamentabil inainte de a pleca de pe Pamant… Esec ascuns cu grija de ochii publicului naiv si a sponsorilor care au bagat, la fel de naivi, milioane de dolari in aceste proiecte fara sens. Realitatea arata mult mai urat decat in poze sau in filme… Pe Pamant au avut unde sa deschida fereastra, a avut cine sa le aduca apa cu cisterna si mancare ambalata/pizza comandate prin telefon/statie. Pe Marte – nu se poate deschide fereastra, nu vine cisterna in 24/48 de ore, iar hrana deshidratata vine abia la urmatoarea cursa Pamant-Marte, odata la 18 luni, in cel mai fericit caz…

  Esecul tuturor tentativelor experimentale de colonizare auto-intretinuta a unor zone ostile de pe Pamant este graitor prin sine insusi. Daca aici pe Terra nu se poate, cu atmosfera normala, cu totul la indemana, cum se va putea in alta parte, foarte departe, in conditii infinit mai rele?!? Cel mai probabil sa fie colonizat intr-un oarecare viitor foarte indepartat este astrul cel mai apropiat de noi – Luna. Si asta, numai dupa ce vor fi reusit sa colonizeze cu succes toate zonele imposibile de pe Pamant – semn ca au ajuns la un nivel de dezvoltare si experienta adecvat unei asemenea intreprinderi riscante.

  Ce zice Musk ori altcineva, indiferent cate zambete false trage in poze, tine de prostirea multimilor pe fata. El sau altii au facut avere pe Pamant, din spinarea pamantenilor… Pe alte planete sau colonii n-ar fi fost in stare nici sa supravietuiasca. Altfel, de ce ne mai “onoreaza” cu prezenta pe “mizerabila” si “fara viitor” planeta Pamant? De ce n-au plecat pana acum ei insisi, definitiv, in raiul Martian (sau, cine stie, Klingonian 🙂 ) ori din alta galaxie si ni-l ofera noua pe tava, celor exploatati zilnic de sistemul lor financiar?! Au cumva nevoie de sclavi in vreo mina acolo? Asadar, mare atentie, amatorilor de colonii martiene, sa n-ajungeti voi sau stranepotii vostri sa dati la tarnacop prin minele lui Musk, Soros, Rotschild etc, ca n-aveti cum sa mai fugiti de acolo… 🙂 🙂

  Pe Luna sau Marte au ajuns niste jucarele teleghidate extrem de scumpe numite robotei. Cat de util sau inutil, economic sau neeconomic va fi sa trimitem in continuare roboti in cosmos vom afla in viitor, pe buzunarele noastre sau ale nepotilor, prin taxe, impozite…

  Tehnologiile “secrete” si cuceririle spatiale “secrete”, despre care se tot vorbeste pe la colturi in special in aria amatorilor de multe versiuni ale conspiratiei mondiale ca ar exista deja – sunt simple baloane de sapun pentru…amatori. Pentru cine are habar de tehnologii, desigur, si e cu picioarele infipte bine in pamant, aceste “secrete” tehnologice raspandite prin tot internetul starnesc doar un zambet amar si sincere pareri de rau pentru cei cazuti…in plasa sistemului.

  In ceea ce-i priveste pe visatori si pe cei ce le alimenteaza iluziile, pamantenii din CIA au ajuns deja la marginea universului prin cercurile de fier forjat, in forma de “stargate” (de la butoi sau de la rotile Carului mare) si se lupta in spatiul de emisie si rating pe canalul SyFy TV cu “invartcolacii” din dimensiunea paralela a canalului Axn Black… 🙂

  Daca omenirea (chiar elitele pe asuns) ar fi ajuns in realitate la nivelul tehnologic cerut de intretinerea unor colonii permanente pe alte planete si calatorii interplanetare banale am fi stiut cu totii fara echivoc! Era deja instalat oficial la conducerea Terrei un tiran/dictator/slugoi din esalonul superior al ocultei mondiale si avea, oficial, un guvern mondial unic, fara granite, tari, popoare etc. iar lumea era marcata ca sclava (cu eticheta/cip/tatuaj etc. numeric, precum puscariasii din occident) si dusa cu sila pe alte planete la munca, cariere, mine, terraformare etc. Acesta e dezideratul ocultei din spatele finantei mondiale, sa acapareze total puterea globala in mana catorva insi teribil de bolnavi mintal si sa transforme multimile in sclavi moderni, controlabili de la distanta, muncitori cu de-a sila si platitori de taxe. O dorinta nebuneasca, de tip faraonic, s-ar putea spune… Ne apropiem, vedem o astfel de directie dar inca avem tari, guverne, conflicte, lume care mai poate sa vorbeasca liber pe strada, internet etc., in ciuda restrictiilor tot mai mari de la o luna la alta. Daca tehnologia lor era atat de avansata cat au impresia unii oameni, aceasta discutie, blog/site, si altele tot de nisa etc. nici nu ar fi existat fiindca Big brother controla totul, inclusiv toata aparatura din jurul nostru (asta nu inseamna ca intr-o zi n-ar putea totusi s-o faca…) Iar noi eram in lanturi, in drum spre minele de “nemaipomenitium” ale lui Musk de pe Marte.

  Cel mai bun medicament anti-NWO si anti-alte aiureli pseudostiintifice este un ceai baut zilnic, fara zahar, dintr-o combinatie de “plante” nemodificate genetic, tot mai rare in ziua de azi: adevar, cultura, logica, scoala, inteligenta, spiritualitate, pregatire etc…

 4. BRAVO FLORI…RESPECT..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii