Noutăți

Cum va arăta televizorul viitorului?

Viitorul televizorului clasic este amenințat de aplicațiile de pe telefoanele mobile. Popularitatea serviciilor de streaming on-line și cele tip „24/7 catchup” a explodat în ultimii ani și trecerea aproape totală la tehnologia digitală, schimbă tehnologia în secolul 21.

Problema constă în crearea unui portal unic pentru toate filmele, programele și jocurile pe care le-ar putea, eventual, dori vreodată un client: informații multe, ușor și rapid de găsit și, cel mai important, pe o platformă care să susțină majoritatea aplicațiilor și serviciilor de care ai putea avea nevoie.

Acestea ar fi noile lucruri promise de a patra generație a Apple TV, cel mai performant sistem de tip „all-in-one” – totul la un loc.

Acesta este disponibil în două versiuni, 32Gb și 64GB, și este controlat printr-un sistem compatibil Bluetooth care, pentru prima dată, folosește suprafața tactilă pentru navigarea mai rapidă a meniurilor. Noul concept va deține două dimensiuni de stocare, având în vedere modul în care azi se descarcă totul prin streaming.

appletv_3493252bCutia se conectează la un ecran de televizor sau de calculator, prin intermediul portului HDMI și prin sistemul Bluetooth de la un dispozitiv iOS, sau prin conectare manuală și noul televizor …. este în plină acțiune!

atv_3493265b

Traducerea și adaptarea: Mădălina Diaconu

sursa: telegraph.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Cum va arăta televizorul viitorului?

  1. Mihaescu Alexandru // 27 februarie 2016 at 10:07 // Răspunde

    Televizorul viitorului ar trebui sa fie ecranul de la monitor, iar semnalul transmis pe cale internetului. Este absolut ridicol sa avem toata aceasta tehnologie computerizata la indemana, si sa avem inca 100 de programe TV care au nevoie de o unealta separata de calculator pentru a le viziona online. Televizorul ar trebui sa fie complet de domeniul trecutului !!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii