Noutăți

Cum şi în ce condiţii gândurile noastre devin realitate?

  •  
  •  
  •  

Se ştie că energia psihică (gândul) influenţează materia. Se spune chiar că dacă îţi stabileşti clar un obiectiv, el începe să se materializeze datorită Legii Rezonanței (ce se aseamană se atrage). Destul de simplu, nu? Totuşi, nu de puţine ori intenţia stabilită rămâne la nivel de vis, fără să se mai concretizeze în plan fizic.

În astfel de situaţii, ce anume ne scapă? Poate că ar fi bine să ne punem câteva întrebări, înainte de a adopta orbeşte paradigma conform căreia gândurile transformă materia. Cum şi în ce condiţii teoria de mai sus este validată, ne lămureşte un studiu efectuat de cei de la centrul de cercetări HeartMath din California. Oamenii de ştiinţă au demonstrat care este condiţia obligatorie astfel încât rezultatul pe care ni-l dorim să se producă, iar câmpul cuantic să răspundă cererii noastre.

Sincronizare – condiţia obligatorie a materializării gândurilor

În cercetarea efectuată, doctorul Rein a studiat un grup de zece persoane instruite în tehnicile predate la HeartMath pentru producerea sentimentelor puternice, înălţătoare, precum iubirea şi aprecierea. Timp de două minute, subiecţii au fost rugaţi să emită emoţii puternice (iubire, apreciere) ţinând în mână eprubete cu probe ADN, aflate în suspensie în apă deionizată. În urma testării, la analiză, probele nu au arătat apariţia vreunor modificări semnificative.

Al doilea grup de subiecţi a fost instruit ca pe lângă emoţiile profunde, să emită şi intenţia de a răsuci sau dezrăsuci lanţul ADN. Rezultatul? Acest grup a produs modificări semnificative, în unele cazuri ADN-ul fiind răsucit chiar cu 25%.

Cercetarea nu s-a oprit aici. Subiecţii celui de-al treilea grup au fost puşi să formuleze intenţia pe care o aveau, de a răsuci sau dezrăsuci lanţul ADN, fără a transmite şi starea emoţională profundă. La fel ca în cazul primului grup, probele nu au arătat nicio modificare.

Când inima şi mintea conlucrează pe aceeaşi frecvenţă, magia se produce

Concluzia este simplă. Gândurile influenţează materia numai în măsura în care ele sunt susţinute şi sunt în consens cu emoţii superioare, profunde. Obiectivele clare necesită un stimul energetic intens, un catalizator care să pună lucrurile în mişcare. Mintea şi inima conlucrează în procesul materializării, fiind nevoie de amândouă. Emoţia nu este de ajuns şi nici obiectivul. Doar dacă le unim suntem capabil chiar şi să modificăm lanţurile ADN, în doar două minute. De aici până la a ne crea realitatea dorită mai e un singur pas.

Şi totuşi… de ce unele visuri rămân neîmplinite?

Rulăm zilnic peste 60000 de gânduri, aproximativ 41 gânduri pe minut şi experimentăm zeci de emoţii în fiecare zi.

Ce facem atunci când din cele 60000 de gândurile, 70% intră în conflict cu obiectivul stabilit? Sau când gândul se opune emoţiei pe care corpul o transmite. Ne gândim că vrem să ţinem o dietă, în timp ce corpul ne spune că vom fi mai fericiţi dacă degustăm prăjitura aflată în faţa noastră, pe masă. Stabilim intenţia de a avea o relaţie fericită de iubire, dar inima ne aminteşte cât de mult am suferit în relaţiile trecute. Partea dificilă intervine în momentul în care trebuie să sincronizăm emoţia superioară dată de o inimă deschisă, cu intenţia conştientă dată de gândul clar, bine focalizat.

A două provocare pe care o întâmpinăm în procesul materializării constă în dificultatea cu care menţinem neperturbată alinierea dintre gând şi emoţie. E necesar să rămânem loiali intenţiei stabilite până în momentul în care ea se concretizează. Uneori este greu să facem acest lucru, mai ales dacă realitatea este îndepărtată de ceea ce ne dorim. Este dificil să rămânem conectaţi gândului şi emoţiei lansate, atunci când feedback-ul primit din realitate nu este pozitiv.

Cum reuşim să menţinem gândul şi emoţia pe aceeaşi frecvenţă zi de zi?

Din fericire, omenirea a descoperit ştiinţe care au intuit deja provocările şi au găsit metode eficiente de a pune în practică legea materializării, dizolvând blocajele specificate mai sus. Au numit această ştiinţă radionică, adică arta de a pune rapid în rezonanţă (a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie) două sisteme.

În România este disponibil dispozitivul radionic Atlantis. Principalul avantaj al acestui dispozitiv este că prin intermediul condensatorului, difuzorului de energie, amprentei şi martorului, Atlantis realizează o punte prin care tu reuşeşti să alimentezi permanent gândul şi energia pe care vrei să le materializezi, fără să fii în mod constant focalizat şi conştient asupra lor. Dispozitivul menţine gândul şi emoţia aliniate, astfel ca obiectivul tău să se producă în plan fizic mai repede decât în mod obișnuit.

Stabilirea acordului, care durează câteva secunde, creează o sinapsă externă ce menţine în subconştient ideea pe care vrei să o manifeşti. În aceste condiţii semnalizezi câmpul cuantic să răspundă în mod uluitor cererii tale. Au loc sincronizări care duc inevitabil către ţelul propus, se creează conjuncturi care te fac să înţelegi engramele care blocau până acum manifestarea, iar potenţialul de materializare a gândurilor este accelerat de sute de ori. Află mai multe informații despre cum funcționează și ce beneficii produce aparatul radionic Atlantis AICI.

Autor: Andreea Manea


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii