Noutăți

Cum se pregătesc bogații lumii de Apocalipsă. Capsulele anti-Potop. Cât costă și cum te protejează? VIDEO

Poate arată doar ca o bilă uriașă de biliard, însă nu este tocmai așa. Această capsulă sferică ar putea salva viața aceluia care își permite un astfel de sistem de siguranță personală. Potrivit celor de la Daily Mail, capsula de supraviețuire este concepută pentru a oferi adăpost în cazul unui cutremur sau tsunami. Însă aceste dispozitive nu sunt tocmai ieftine, versiunea pentru două persoane se vinde la 13.500 $ în timp ce versiunea pentru patru persoane costă 17.500 $.

“Oferă oamenilor posibilitatea de a avea un sistem de securitate în propria lor locuință, extrem de ușor și accesibil pe zi sau noapte și oferă siguranță unei întregi familii în caz de dezastru natural. Aceasta plutește, astfel încât cei care se află înauntru nu ar trebui să-și facă griji că se vor scufunda în cazul unui tsunami”, a declarat Julian Sharpe, fondatorul capsulei de supraviețuire, pentru cotidianul britanic.

Capsula este fabricată din aluminiu întărit, este izolată termic pe interior și are sistem de poziționare prin GPS. Capsula a fost proiectată de o echipă de ingineri aerospațiali, după anul 2004, ideea venindu-le după ce au văzut la televizor cum un tsunami în Indonezia a luat viața la aproximativ 225.000 de persoane.

348482DE00000578-3604428-image-m-2_1464000775926 3484866700000578-3604428-image-a-15_1463995862943

sursa:  dailymail.co.uk/

Traducerea și adaptarea: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Cum se pregătesc bogații lumii de Apocalipsă. Capsulele anti-Potop. Cât costă și cum te protejează? VIDEO

  1. Unii dintre noi nu constientizeaza cat de grava ar fi situatia in cazul unei astfel de apocalipse! Va recomand cu caldura si seriozitate sa va uitati macar la filmul 2012 ca sa va dati seama de adevarul crunt pe care unii nu vor sa-l vada: noi suntem oi in fata elitei, iar acesteia nu-i pasa deloc de omenire si daca o apocalipsa ar fi iminenta nu s-ar spune nimic populatiei sub pretextul ca s-ar dezlantui haosul, dar bosorogii si babele care apartin elitei isi vor gasi solutii cu averea si puterea lor desi nu vor aduce niciun beneficiu oamenilor care vor supravietui. Va recomand sa va uitati si sa trageti concluziile!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii