Noutăți

Cum să-ți accesezi intuiția prin stimulare mentală cu lumini și sunete

 •  
 •  
 •  

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă motorul de căutare Google ar putea răspunde oricărei întrebări, inclusiv întrebărilor tale personale? Cum ar fi dacă atunci când nu ai ști ce decizie să iei în viață, ce job să alegi, dacă e bine sau nu să închei o relație dificilă, Google ți-ar putea da un răspuns clar, concis, sigur și personal? Ai scrie întrebarea pe internet și în câteva secunde ai primi răspunsul de care ai nevoie. Probabil, atunci fiecare dintre noi am trăi viețile autentice pe care ni le dorim.

Uită de Google…

Deținem răspunsurile la orice întrebare

Ființa umană este dotată deja cu un “motor de căutare” asemănător. Este adevărat că “google-ul” nostru interior are un reglaj mult mai fin și subtil și este ceea ce oamenii numesc intuiție. Intuiția sau al șaselea simt este modul în care mintea umană se conectează la o “bază de date” infinite, omnipotente și omnisciente (Supraconștientul sau Inteligența Superioară), din care descarcă răspunsurile de care are nevoie.

Prin logică demonstrăm, prin intuiție creăm și evoluăm

O certitudine inexplicabilă, o voce lăuntrică ce te ghidează în direcția potrivită… Intuiția este modul în care Sinele Divin îți spune dacă este indicat sau nu să faci un anumit lucru. Răspunsurile pe care le primești cu ajutorul intuiției vin sub forma emoțiilor, simbolurilor sau viziunilor de fracțiuni de secundă. De aceea, de multe ori e mai ușor să o ignori decât să o folosești.

Nu suntem învățați să ne ascultăm cu adevărat intuiția pentru că ea nu deține explicații logice. Mintea rațională nu îți poate demonstra de ce nu e bine să faci un anumit lucru, însă sufletul simte exact ce trebuie să faci și de aceea îți transmite emoții clare care să te ghideze în direcția potrivită. Așa cum spune și matematicianul Henri Poincaré, intuiția deduce înainte de a demonstra!

Intuiția deține harta vieții personale

Cu toții ne-am născut ființe intuitive, însă prin educație am început să ignorăm această calitate și să ne bazăm doar pe explicații raționale ale minții. Pierderea însă este imensă. O dată cu ignorarea intuiției, am pierdut și harta vieții.

Poți vedea foarte clar cum se exprimă intuiția privind natura și lumea animală. Observă păsările care știu când, cum și unde să își construiască cuiburile. Nimeni nu le-a învățat, însă ele știu perfect cum să facă asta. În lumea animală îl numim instinct, la oameni însă este intuiție, iar ea îți poate arăta cum să-ți construiești o viața împlinită și echilibrată. Atunci când înveți săți asculți intuiția, permiți Sinelui Divin să te ghideze către oamenii, locurile, circumstanțele de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini scopul creator.

Pentru asta însă trebuie să fii deschis, receptiv și să vrei să îți recâștigi puterea intuitivă.

Îți poți antrena cu adevărat intuiția atunci când înveți să îți liniștești mintea conștientă. Intuiția îți vorbește abia atunci când toate gândurile tac. Când lași mintea conștientă să se relaxeze, când gândurile dispar și vidul mental se creează. Abia atunci, în meditație și liniște profundă, intuiția începe să îți vorbească prin simboluri, senzații și emoții.

Cei 6 pași care te ajută săți dezvolți intuiția

Una dintre cele mai eficiente metode de dezvoltare a intuiției o reprezintă accesarea stării profunde de meditație prin stimulare mentală alternativă cu lumini și sunete.

Cu ajutorul dispozitivului de stimulare mentală Mind Synergy produs în România de către echipa de cercetare Aimgroup poți experimenta rapid o stare de meditație deplină, în care creierul intră în stările cerebrale alfa și theta. În aceste stări, mintea conștientă se liniștește, iar intuiția se poate exprima liber. Cu ajutorul dispozitivului de stimulare mentală Mind Synergy poți lăsa intuiția să îți răspundă la întrebările care te frământă. De exemplu dacă vrei să știi ce decizie să iei într-un anumit domeniu, poți exersa următorii pași:

 1. Înaintea ședinței de stimulare mentală setează-ți întrebarea la care vrei să afli răspunsul. Întrebarea trebuie să fie clară, concisă, cât mai scurtă și indicat este să poată avea răspunsuri simple: da sau nu.
 2. După ce ai setat întrebarea, începe să meditezi folosind unul dintre programele de meditație ale dispozitivului Mind Synergy, cu frecvența alfa și theta.
 3. Când te simți pregătit să primești răspunsul, roagă subconștientul să îți răspundă la întrebarea stabilită de tine la primul pas.
 4. În timpul meditației sau imediat după încheierea ședinței vei primi un răspuns intuitiv, care va reprezenta fie un simbol, fie vei auzi răspunsul subtil “da” sau “nu”, fie vei avea o stare de spirit care te va ghida în direcția potrivită.
 5. Repetă acești pași până când simți că procesul s-a împlinit cu adevărat. Dacă practici acest exercițiu pentru prima dată este posibil să întâmpini dificultăți. În acest exercițiu există o condiție foarte importantă: trebuie să fii complet detașat de răspunsul pe care îl vei primi. Dacă ți-e teamă sau ești atașat de un anumit răspuns este posibil să influențezi procesul și intuiția să nu fie autentică. Este indicat să practici acest exerciți atunci când ești deschis, încrezător să primești orice răspuns.

Este important să știi că intuiția autentică nu se înșală niciodată. Pentru că ea te conectează unei surse de cunoaștere ample, care depășește rațiunea minții conștiente și care are viziuni mai îndepărtate și complexe. Învață să-ți asculți intuiția pentru că ea te va ghida către viața pentru care ai fost creat să o trăiești.

Mai multe informații despre tehnologia Mind Synergy pentru meditație și stimulare mentală cu lumini și sunete găsești AICI.

Un advertorial de Andreea Mantea


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii