Noutăți

Cum să amplifici puterea gândurilor pozitive

ADVERTORIAL

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că un gând este o formă de energie care produce rezultate concrete. Sau aproape pentru nimeni. Cu siguranță nu pentru cei interesați de îmbunătățirea calității vieții. Fizica cuantică scoate acum la suprafață tot mai multe informații interesante legate de puterea minții. Lucruri despre care vorbesc sub o formă sau alta toți marii învățători și liderii spirituali ai tuturor timpurilor.

De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea. (Isus)

Tot ceea ce suntem şi tot ceea ce există (apare, se menţine şi dispare) în viaţa noastră este rezultatul a ceea ce am gândit: este fondat pe gândurile noastre, este confecţionat din gândurile noastre. (Buddha)

Omul este produsul gândurilor lui; el devine ceea ce gândește. (Mahtama Ghandi)

Un lucru întotdeauna pare imposibil până este făcut. (Nelson Mandela)

Indiferent daca gandesti ca poti sa faci un lucru sau gandesti ca nu poti sa il faci, ai dreptate. (Henry Ford)

Mintea nu cunoaşte alte frontiere decât cele pe care le stabilim noi înşine. (Napoleon Hill)

image 1

Exemplele pot curge în continuare și toate ne învață același lucru: să devenim conștienți de puterea gândurilor și a emoțiilor. Ele nu sunt inofensive, sunt o forță. Una care poate crea frumosul și fericirea, sau dimpotrivă agonia și suferința permanentă.

Reamintindu-ne mesajul de la care am pornit în titlul acestui articol, dacă gândul este o forță, de ce avem nevoie să o amplificăm? Pentru că unele gânduri sunt mai slabe, altele mai puternice.

Schimbarea sta in puterea ta!

Dacă vrei să-ți crești calitatea vieții, să-ți realizezi împlinirea sufletească și să te bucuri de o ascensiune puternică pe scara succesului, cheia este să amplifici forța acelor gânduri pozitive care se potrivesc cu ceea ce îți dorești.

În mod obișnuit, noi ne pierdem energia cu gânduri mărunte și emoții negative (îndoială, frică, gelozie, supărare, bârfă, griji etc). Și toate astea pe pilot automat. În plus, există o energie de fond (mentalul colectiv) care, în general vorbind, conține gânduri joase, negative. Asta pentru că mulți oameni sunt obișnuiți să se plângă de orice și să vorbească mult despre ce nu se poate face. Sunt puțini cei setați să observe mereu partea pozitivă și să se focalizeze pe ce este bun.

De aceea, atunci când îți propui să faci o schimbare pozitivă în viața ta, gândurile pozitive au prea puțină putere ca să producă o transformare profundă. Deși mintea este capabilă să facă orice lucru pe care îl poate concepe, întâmpini blocaje sau pur și simplu simți că nu produci nicio schimbare semnificativă în viața ta. Iar sentimentul este frustrant.

Ce este de făcut ca să produci transformările pe care ți le dorești?

Să amplifici tot mai mult energia acelor gânduri pe care le dorești adevărate pentru tine. Fie că îți dorești să ocupii poziția de director la o companie mare, fie că ți-ai propus să îți cumperi o Honda CR-V, o relație armonioasă de cuplu sau îți dorești îmbunătățirea stării de sănătate, trebuie să înțelegi că totul pornește din minte. Cheia este să te focalizezi asupra acelui gând care descrie clar lucrul dorit și să-i crești tot mai mult puterea energetică prin atașarea unor emoții pozitive intense și prin repetiție.

image2(5)

Teoria sună simplu, de ce este greu în practică?

Tocmai pentru că nu suntem suficient de implicați în acest proces. Ne petrecem 95% din zi gândindu-ne la datorii, task-uri de rezolvat, distracții, știri despre accidente sau politică, capra vecinului și alte probleme de care ne lăsăm acaparați, iar în 5% din timp ne amintim să gândim pozitiv și să ne focalizăm pe obiectivul propus. Concluzia o poți trage singur.

Ce poți face în condițiile în care te afli acum ca să-ți crești succesul?

Să spunem că ai acum în minte o dorință arzătoare. Gandeste-te la ea. Este natural sa vrei să se realizeze cât mai rapid posibil și de aceea, cauți să optimezi toate modalitățile prin care poți obține acest lucru. Asta fac oamenii inteligenti. Cu alte cuvinte, ești interesat să reduci cât de mult posibil timpul de lucru la acest proiect și să maximizezi rezultatul final. Așa că-ți propui în primul rând să-ți impregnezi mintea cu dorinta ța clara de a obține succesul și să extragi toate beneficiile posibile din gândirea pozitivă. Toate bune până aici. Însă, cum faci să-ți setezi subconștientul pe acel gând și să-l încarci cu cât mai multă energie (în ciuda celorlalte gânduri mărunte sau negative) astfel încât el să se materializeze în cel mai scurt timp posibil? Aici intervine puterea științei încorporate în cea mai avansata tehnologie pentru programarea minții: dispozitivul ATLANTIS.

Află aici detalii despre această tehnologie

Cum poți lucra cu Atlantis ca să dai viață proiectelor tale?

Această tehnologie funcționează pe baza unor emisii de frecvențe (forme de energie) care, prin repetiție, acționează în cele mai profunde substraturi ale minții, unde plantează ideea-sămânță (gândul care vrei să se materializeze), îi amplifică treptat forța energetică și în cele din urmă o concretizează în planul fizic. Această tehnologie este revoluționară și până acum, probabil cea mai scurtă cale posibilă de a materializa un gând.

Din momentul în care ai setat prima dată ideea cu ajutorul dispozitivului Atlantis, tot ce trebuie să faci este să repeți această setare o dată pe zi (ideal este de două ori pe zi). Pe masura ce lucrezi cu acest aparat, începi să observi tot mai multe conexiuni pe care înainte nu le vedeai. Apar înțelegeri noi cu privire la ce alte acțiuni poți întreprinde ca să te aducă mai aproape de împlinirea visului tău și totodată ți se dezvoltă o anumită claritate mentală. Sesiunile de programare cu Atlantis amplifică de asemenea intuiția. Lucruri care înainte îți păreau greu de înțeles, acum le poți vedea într-o lumină nouă și poți face de cele mai multe ori alegerea bună pentru tine.

Ideea unei tehnologii care-ți programează subconștientul pentru succes și amplifică forța gândurilor este îndrăzneață pentru mulți dintre oameni, dar cei care sunt deschiși la provocări noi și curioși să încerce sunt aceia care obțin întotdeauna cele mai bune rezultate în viață.

Dacă tu faci parte dintre oamenii hotârâți să crească tot mai mult și vrei să afli mai multe informații despre tehnologia Atlantis, o poți face aici: www.aimgroup.ro

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Cum să amplifici puterea gândurilor pozitive

 1. Costa destul de mult dispozitivul Atlantis.
  Pentru cei care își controlează corpul și mintea
  este de ajuns sa își proiecteze mental dispozitivul
  și vor avea aceleași rezultate ca și cum l-ar fi cumpărat!

 2. ce ma bucur ca suntem pe aceeasi unda ca si cum noi persoane diferite din locuri diferite si crestere diferita am decoperit am compus o teorie simtita identic(aceea de a ciocani prin repetare in fagurele mintii pina cind gindul ,informatia se inmagazineaza definitiv sau pt mult timp in minte)calculatorul uman creerul,inposibilul devine posibil daca fortezi calculatorul sa inmagazineze cit mai multa informatie si sa un lasi timpul vietii cu ceara ne sparta din fagurile creerului uman,,asa transmitem minte la urmasi si lumea progreseaza.lumea incarca creerul mundial internetul…cel care trebue pazit la fel ca planeta….mersi pt aceasta pagina descoperita azi

 3. Virgil Popescu // 14 octombrie 2016 at 3:15 // Răspunde

  Folosesc frecvente alpha, theta in casti cand meditez, am o alimentatie sanatoasa, somn odihnitor si in doar cateva luni… m-am schimbat total 😀

 4. E adevarat ce spune dl. Virgil Popescu; invatarea intrarii in stare “alfa” (e vorba de frecventa undelor cerebrale specifica starii de semitrezie sau de “presomn”) este temelia capacitatii de a-ti accesa subconstientul si de a-l dirija in directia dorita. Dar, atentie! Ai grija ce-ti doresti! Fiindca accesarea subconstientului e o arma cu doua taisuri! Se poate cadea usor in stare contrarie celei urmarite. Chiar periculoasa. De aceea este de dorit sa consultati o persoana bine informata in aceasta problema inainte de a va apuca de “prelucrarea subconstientului” propriu.

 5. Atticol publicitar. Parte din informatii sunt adevarate. Daca vrei ceva, intradevar poti.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii