Noutăți

Cum să accesezi și să rescrii subconștientul fără mentor și fără ani întregi de practică

  •  
  •  
  •  

La nivel declarativ, toți ne dorim succesul, prietenia, iubirea, fericirea și securitatea. Nu există persoană care să spună că își dorește să obțină ceva negativ. Toți suntem motivați în viață de același scop: să înlăturăm sau să evităm durerea, pentru a fi fericiți. Totuși, de ce puțini reușim cu adevărat trăim o viață împlinită în toate planurile? Sunt oare unii oameni mai norocoși decât alții? Sunt lucruri care țin doar de destin sau există anumite înțelegeri pe care unii le aplică, iar alții nu?

Legea magnetismului mental – suntem ceea ce gândim.
Fizica cuantică vorbește despre legea magnetismului mental. Atragem în viață lucrurile la care ne gândim cel mai des. Robert Anthony (Doctorand în Psihologie Comportamentală cunoscut la nivel internațional) spune că o idee menținută în minte suficient de mult timp are forța să atragă toate elementele de care are nevoie pentru a realiza tot ce îți dorești. Tot el afirmă că din păcate, doar unul din zece mii de oameni înțelege cu adevărat acestă realitate esențială, asta pentru că mulți gândim că mintea umană are o singură fază, faza conștientă. Cu alte cuvinte, atunci când vrem să obținem ceva ne folosim doar de puterea minții conștiente, fără să mai apelăm la celelalte faze ale minții. Nu degeaba se spune că folosim doar 3% din capacitatea creierului.

Avem un creier și trei minți.
În 1923 vestitul psihanalist Sigmund Freud vorbea despre faptul că mintea umană nu are o singură fază, ci trei faze:

1 mintea conștientă (Eu)
2 mintea subconștientă (Sine)
3 mintea supraconștientă (Supraeu).

Astăzi, studiile din fizica cuantică arată că în procesul materializării unei idei în planul fizic sunt implicate toate cele trei faze ale minții, și mai ales mintea subconștientă.

Orice îți dorești să materializezi în viață, procesul este același: folosind mintea conștientă remodelezi gândurile și bagajele emoționale din mintea subconștientă către obiectivul dorit. Totodată e necesar să explorezi și să antrenezi puterile fascinante ale minții supraconștiente, astfel încât procesul să se desfășoare natural, echilibrat și în armonie cu toate aspectele vieții tale.

De exemplu, dacă vrei să te lași de fumat este inutil să îți spui conștient „vreau să mă las de fumat“ fără să inoculezi această intenție și în subconștient. Când vrei să produci o schimbare în viața ta este necesar să accesezi subconștientul astfel ca transformările să se producă rapid.

În prezent, există nenumărate metode de rescriere a subconștientului, însă multe dintre ele necesită fie prezența unui mentor, a unui specialist care să te ghideze în starea Theta (starea specifică accesării și reprogramării subconștientului), fie ani de studiu și antrenament.

Din fericire, știința și tehnologia au descoperit o metodă de reprogramare mentală prin care îți poți rescrie subconștientul fără să apelezi la un mentor și fără să te antrenezi ani întregi. Această metodă combină stimularea mentală alternativă audiovizuală cu un Program de Învățare Multimedia (PIM) care conține paternuri hipnotice, afirmații și sugestii pozitive menite să rescrie subconștientul în momente cheie de maximă sugestibilitate. Această metodă aduce beneficii semnificative atât asupra minții, cât și a sănătății fizice și emoționale.

Interior

În România există deja 3 programe transformaționale gândite să producă schimbarea comportamentului astfel ca tu să obții rezultatul dorit în cel mai scurt timp.
Aceste trei programe gândite și create de echipa Aimgroup sunt:

Programul transformațional “Motivație” – te ajută să îți stabilești direcții clare în viață, să îți setezi obiectivele potrivite personalității tale și să le materializezi antrenând permanent forța motivației tale interioare

Programul transformațional ”Învățarea Accelerată” – dedicat persoanelor permanent active care își doresc să studieze, să învețe sau să citească mai mult decât o fac acum, dar care au un program încărcat și solicitant. Cu ajutorul acestui program înveți să accesezi memoria de lungă durată și să aplici eficient tehnicile de învățare accelerată, astfel încât să obții rapid beneficiile dorite.

Programul transformațional “Hipertensiune” – gândit special pentru cei care suferă de hipertensiune arterială și care doresc să își aducă organismul la parametrii normali de funcționarea. Acest program te ajută să faci alegeri sănătoase, indiferent de circumstanțele în care te afli și să renunți la obiceiurile nocive în favoarea unei vieți echilibrate și frumoase.

Aceste trei programe sunt produse transformaționale complexe care conțin:

– un manual, instrucțiuni privind modul de lucru și una sau mai multe piese muzicale pe care sunt înregistrate mesaje subliminale specifice transformării,

– unul sau mai multe Programe de Învățare Multimedia (PIM) care rulează doar împreună cu dispozitivul Mind Synergy și care au rolul să impregneze noile informații în subconștient în zona de maximă neuroplasticitate a creierului.

Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile pe care le obții folosind aceste programe accesează linkul: www.aimgroup.ro

Andreea Manea


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii