Noutăți

Cum ne recâștigăm sănătatea perfectă și nivelul optim de energie

ADVERTORIAL

Cât de des te trezești dimineața cu bateriile încărcate complet, plin de energie și entuziasm pentru o nouă zi? Poate ai experimentat și tu sentimentul revigorant pe care îl ai în diminețile care te găsesc în mijlocul munților, când te simți perfect conectat cu natura, respirând mirosul proaspăt al brazilor și deconectându-ne total în liniște. Ai observat probabil că în zilele petrecute în zonele naturale nivelul tău de energie crește foarte mult, te simți odihnit dormind mai puține ore decât în mod obișnuit și dispui în orice moment al zilei de o anumite claritate mentală. Ca atunci când ceața se ridică și vezi totul limpede în jurul tău.

image1(3)
Orașul, cel mai puternic vampir energetic

Întorcându-te în oraș și reluând rutina zilnică, observi că nivelul tău de energie scade treptat, te simți din nou obosit și tensionat. Poate și tu, ca și mulți alți oameni, ai căutat soluții la această problemă și ai încercat diferite metode de relaxare, deconectare și creștere a nivelului de energie, metode care au funcționat mai mult sau mai puțin pe moment, însă nu ți-au oferit ce ai cu adevărat nevoie: senzația de conectare permanentă la o sursă superioară de vitalitate și claritate mentală.

Înainte să-ți vorbesc despre ce m-a ajutat pe mine să-mi cresc nivelul de energie și să mă simt focalizată indiferent de natura activităților de peste zi, vreau să te întreb cât de mult crezi că te afectează pânza de radiații electromagnetice artificiale care acoperă orașul în care locuiești? Gândește-te la radiațiile emise constant de liniile de înaltă tensiune, liniile de troleibuz și tramvai, antenele GSM amplasate pe clădiri, undele emise în timpul convorbirilor telefonice (nu doar ale tale, ci și ale persoanelor din jur, care se amplifică foarte mult atunci când te afli în mijloacele de transport în comun), firele electrice care străbat pereții casei sau radiațiile emise de calculatoare. Aș vrea să te mai întreb un lucru:

Cât timp petreci la locul de muncă și cât timp aloci plimbărilor în natură?

Motivul pentru care aduc în discuție aceste lucruri este pentru că de cele mai multe ori nu suntem conștienți de efectele pe care le au asupra noastră mediul artificial în care trăim și lipsa timpului petrecut în mijlocul naturii, singurul loc unde ne putem regenera profund resursele de vitalitate. Organismul nostru resimte puternic deprivarea de energiile naturale și exprimă această problemă prin diferite afecțiuni, dezechilibre pe nivel emoțional și mental, și chiar prin boli grave la nivel fizic.

Probabil ai observat și tu că oamenii care trăiesc la munte sau în alte zone naturale ferite de smogul electromagnetic debordează de energie, sunt echilibrați și mai longevivi.

Woman on the top of the mountain

La fel te simți și tu atunci când petreci câteva zile conectat cu energia pământului, departe de orice sursă nocivă la care ești expus în oraș. Totuși, viața ta, ca și a multor oameni, este în mijlocul orașului și trebuie să te adaptezi la aceste condiții pe cât de bine posibil. Trebuie să faci față provocărilor de zi cu zi, să-ți petreci timpul în trafic, să rămâi conectat la telefonul mobil, să mănânci pe fugă atunci când nu ai timp nici să respiri, să sacrifici timpul petrecut în natură în favoarea orelor petrecute lipit de scaunul de la birou și să-ți folosești energia încercând să rezolvi cât mai bine problemele care apar pe parcursul zilei.

De aceea, ca și mine, este posibil să-ți dorești mai degrabă o soluție pentru experimentarea senzațiilor de revigorare și regenerare profundă, pe care le simți când ești în mijlocul naturii, adaptată la condițiile de viață din acest moment.

Regenerarea profundă este posibilă chiar și în zonele aglomerate

Deși nimic nu poate înlocui timpul petrecut în locurile curate din punct de vedere energetic (unde nu există emisii de frecvențe electromagnetice artificiale), un suport deosebit de important pentru regenerarea și creșterea nivelului de sănătate a organismului îl reprezintă dispozitivul Vital Protect. Oricine este sceptic cu privire la tehnologiile performante pentru îmbunătățirea calității vietii are de făcut un singur lucru: să încerce pe propria piele produsul și să-și formeze o părere personală.

La fel am făcut și eu atunci când am intrat prima dată în contact cu informațiile despre Vital Protect. Am ales să-l încerc și să observ cu atenție ce îmbunătățiri de sănătate îmi aduce. Treptat, folosirea lui m-a ajutat să înțeleg că pot atinge niveluri maxime de energie chiar și în zilele solicitante. În unele perioade, mi-a redat chiar senzația de odihnă profundă și energizarea pe care le-am resimțit doar în zilele petrecute la munte. Am înțeles cât de important este să-mi susțin organismul din punct de vedere energetic și să-l protejez pe cât posibil împotriva radiațiilor nocive din jurul meu.

Așa a funcționat pentru mine. Gândește-te cum ai procedat tu în trecut când ai avut de făcut o alegere importantă. Te-ai bazat în principal pe propria înțelegere sau ai preferat să lași pe altcineva să aleagă în locul tău? Dacă ești ca și mine, chiar dacă ai cerut păreri sau recomandări, ai simțit nevoia să testezi personal opțiunea care ți s-a părut mai atrăgătoare.

Redobândirea sănătății la cote maxime

Este clar că fiecare dintre noi ne dorim o stare interioară debordantă și suntem interesați să câștigăm mai multă energie. Indiferent de locul în care căutam soluții mai performante la problemele noastre, cu toții știm că avem nevoie de resurse suplimentare de energie ca să putem ieși învingători la finalul fiecarei zile. Avem nevoie în primul rând de un sistem imunitar puternic pregătit să facă față oricărei provocări. Astfel, organismul funcționează întotdeauna la cote maxime gata să ne susțină eforturile și să genereze constant noi surse de energie vitală.

Pentru că înțeleg și apreciez dorința de informare, te invit să afli mai multe detalii despre aparatul Vital Protect care mi-a redat mie odihna și energia de care aveam nevoie. Informațiile le găsești aici:

www.aimgroup.ro
Un articol de Anca Ciobotaru


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii