Noutăți

Cum este posibil? Celine Dion și Elvis Presley pe aceeași scenă! VIDEO

  •  
  •  
  •  

Duetul imposibil al secolului 21 a putut fi admirat de milioane de spectatori și telespectatori: Elvis Presley și Celine au cântat pe aceeași scenă! Datorită tehnologiei moderne, acest duet de neimaginat, a prins viață, interpretând melodia “If I Can Dream/Dacă pot visa“.

elvis-Comeback-Special-68b-Este melodia cu care Elvis Presley deschidea concertul din 1968, concert cu care revenea în fața publicului american după o pauză de câțiva ani.

La vederea duetului imposibil, publicul a fost în extaz și fără îndoială au simțit cu toții un fior pe spate ascultând vocile celor două talente incredibile interpretând melodia împreună… știind că unul nu mai este în viață de zeci de ani! 

Holograme tridimensionale, imagini mixate, un adevărat spectacol pus în scenă de organizatorii concursului American Idol, cu câțiva ani în urmă în sala Kodak Theatre din Hollywood.

ad_77243005Piesa interpretată de cei doi este inclusă pe albumul „The Best Of Celine Dion & David Foster”, lansat în 2012. Spectacolul a fost unul caritabil şi cu toate că Elvis a murit în anul 1977, la virsta de 42 de ani, printr-o magie computerizată, Regele Rock’n Roll-ului s-a alăturat, virtual, celor de la American Idol, realizând un  spectacol unicat.

NOTA: La 13 august 2014, Dion a anunțat amânarea indefinită a tuturor activităților sale, inclusiv spectacolul de rezidență de la Caesar Palace din Las Vegas, precum și anularea turneului său în Asia, din cauza înrăutățirii sănătății soțului ei, după ce a suferit îndepărtarea unei tumori canceroase în decembrie 2013. Cu toate acestea, la 20 martie 2015, Celine Dion a anunțat se va întoarce la Colosseum, la Caesars Palace la sfârșitul lunii august 2015.

Mădălina Corina Diaconu

sursa: americanidol.com, elvispresleymusic.com

VIDEO:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Cum este posibil? Celine Dion și Elvis Presley pe aceeași scenă! VIDEO

  1. Superb

  2. O rectificare: regele regilor – in showbiz dar si ca voce si carismã – ELVIS, nu a deschis show-ul din ’68 cu acest cîntec, ci l-a încheiat. Cîntecul a fost inspirat si de asasinarea, cu putin timp in urma in acelasi an, a marelui luptator pentru drepturile afro-americanilor si pentru convietuirea pasnica a tuturor americanilor, ne referim la Dr. Martin Luther King. Poate titlul cîntecului s-a dorit a fi si o parafraza la celebrul discurs al lui M.L. King, care a ramas in istorie sub denumirea ” I have a dream “. Multumiri pentru toata munca depusa si pentru minunata pagina cunoastelumea.ro…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii