Noutăți

Cum ar arăta extratereștrii? Iată ce spune studiul efectuat de cei de la Universtatea Oxford

Cum arată extratereștrii? Nimeni nu știe cu adevărat (poate doar serviciile secrete!) și tot ce avem sunt speculații. Efectuarea de predicții despre extratereștrii este foarte dificilă, deoarece avem doar un exemplu unde există viață, Pământul. Totuși, potrivit unor oameni de știință de la Universitatea din Oxford, extratereștrii pot fi mai umani decât credem noi. Într-un nou studiu publicat în revista International Journal of Astrobiology, cercetătorii arată pentru prima dată cum teoria evolutivă poate fi folosită pentru a susține predicțiile extraterestre și a înțelege mai bine comportamentul acestora. Potrivit teoriei, extratereștri sunt formați prin aceleași procese și mecanisme care au format oamenii, cum ar fi selecția naturală.

“Abordările trecute în domeniul astrobiologiei au fost în mare măsură mecanistice, luând ceea ce vedem pe Pământ și ceea ce știm despre chimie, geologie și fizică pentru a face previziuni despre extratereștrii. În lucrarea noastră, oferim o abordare alternativă, folosind teoria evoluționistă pentru a face predicții care sunt independente de detaliile Pământului. Aceasta este o abordare utilă, deoarece previziunile teoretice s-ar putea aplica unor posibili extratereștri bazați pe siliciu, care nu au ADN și, de exemplu, vor respira azot. Există posibilitatea să existe sute de mii de planete locuibile doar în galaxia noastră. Nu putem spune dacă suntem singuri sau nu, dar am făcut un mic pas înainte, dacă nu suntem singuri, încercând să anticipăm cum ar arăta vecinii noștri din galaxie”, a declarat Sam Levin, cercetător la Departamentul de Zoologie al Oxford.

Folosind această idee de selecție naturală extraterestră, echipa de cercetători a simulat evoluția extraterestră. Complexitatea speciilor a crescut pe Pământ ca urmare a unei serii de evenimente, cunoscute ca tranziții majore. Aceste tranziții apar atunci când un grup de organisme separate evoluează într-un organism de nivel superior, atunci când celulele devin organisme multi-celulare, de exemplu. Ambele date teoretice și empirice sugerează că sunt necesare condiții extreme pentru ca tranzițiile majore să aibă loc. Cu alte cuvinte, și oamenii și potențialii noștri vecini ar fi trecut prin aceleași procese de formare, iar ceea ce ne poate diferenția este aspectul fizic și rapiditatea cu care s-au desfășurat aceste etape, lucru ce îi poate face mai avansați sau nu decât noi.

Deși pentru noi pare cu adevărat ciudat, simulările celor de la Oxford au dus la rezultate precum cele din imaginea de ma jos:

ABlevin2

alienshumanlike

sursa: http://www.sciencealert.com/evolutionary-biology-prediction-aliens

sursa: http://www.messagetoeagle.com/extraterrestrials-may-human-like-think-natural-selection-alien-worlds/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Cum ar arăta extratereștrii? Iată ce spune studiul efectuat de cei de la Universtatea Oxford

  1. cetățeanul tulburat // 3 noiembrie 2017 at 18:55 // Răspunde

    Păi o să se facă dezvăluirea oficial în curând…guvernul din umbră e pe ducă…După ce se va face anunțul, vor mai lăsa o perioadă să se obișnuiască cu ideea cei ce mai cred în spiriduși, moș gerilă și teoria pământului plat, iar apoi își vor face apariția să ne vedem la fețe.
    Și bineînțeles să trecem într-o nouă eră…În care nu vom mai merge să votăm partide și toți bandiții…Nu vom mai alerga după bani să plătim facturi la energie, nu va mai exista monopol… vom avea cu toții acces la free energy, tehnologia levitației…și multe alte tehnologii și informații care ne sunt suprimate de tot felul de servicii și agenții care se cred dumnezeii planetei. Cine mai crede că extratereștrii sunt demoni, are o problemă la carapace…Dacă erau într-adevăr puși pe invazie și cucerire să devenim sclavii lor, o puteau face de multă vreme… ne-ar fi putut distruge până acum. Ei vin să ne ajute să aflăm lucruri noi și să nu mai trăim în această epocă primitivă modernă.

  2. Dar ei exista!Au trei rinduri de piele, din care,doua sintetice,capul intarit cu metal,de asemenea ,o cocoasa metalica in spate,labele picioarelor seamana cu cele ale ratelor.Plutesc agale in conditii deosebite si respira azot.Cind vin printre noi ,vin la fel de agale,nedepasind propriile bolboroseli,altfel,lichidul din vasele lor sfiriie asemeni sampaniei si se imbolnavesc,boala de cheson(numita asa,probabil, dupa caruta cu care se transporta sticlele)….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii