Noutăți

Cum a fost salvat de la înec un pui de căprioară, de către un inteligent câine Golden Retriever… VIDEO

După cum bine s-a zis, „câinele este cel mai bun prieten al omului”. Nimeni nu poate contesta că acest minunat animal și-a salvat prietenii umani de nenumărate ori, din tot atâtea situații dificile. Însă, câinii își pot arăta menirea nativă de salvatori și ocrotitori nu numai față de specia umană. Ci, uneori, și față de alte necuvântătoare!

O dovadă solidă în acest sens ne-a oferit-o, foarte recent, dulăul Storm, un frumos exemplar din rasa Golden Retriever ce a salvat, fără să i se comande acest lucru, un micuț pui de căprioară, care era cât pe ce să se înece în apele din zona Long Island, New York… iar prin această faptă s-a făcut cunoscut în întreaga lume. Impresionanta scenă a salvării gingașei căprioare a fost filmată, publicată și apoi s-a viralizat cu repeziciune.

a

a

3

Întâmplarea s-a petrecut în weekendul trecut, pe când Storm era plimbat pe țărm, de către bărbatul care îi purta de grijă. Reperând puiul de căprioară, câinele a plonjat în apă, a înotat către neajutorata viețuitoare, pe care a adus-o la țărm cu grijă, ținându-i capul deasupra suprafeței apei, ca un priceput „salvator profesionist”.

În trecut, câinii din această rasă – foarte buni înotători – au fost folosiți la vânătoare, dar astăzi sunt apreciați ca animale de companie și, uneori, ca în cazul de față, pentru excelentele aptitudini de salvatori!

Sursa: inhabitat.com

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii