Noutăți

Cu un premier musulman, Dragnea ni-l pune în cap pe Trump!!! Marea câștigătoare din zonă va fi Ungaria, prietenă la toartă și cu Rusia și cu SUA

  •  
  •  
  •  

Se cunoaște adversitatea și neîncrederea pe care Trump o are față de musulmani, lucru exprimat în repetate rânduri de noul președinte al Americii. În același timp, americanii sunt adversari declarați ai președintelui Siriei, pentru debarcarea căruia de la putere au făcut nenumărate eforturi.

În aceste condiții, o Românie cu un prim ministru musulman, al cărui soț este un sirian agent de imagine al președintelui Bashar al-Assad, adversarul americanilor, este, din punct de vedere al strategiei de politică externă, un gest sinucigaș care va duce România într-un con de umbră. Și cum nu mai suntem de mult în grațiile rușilor, mai să îi devenim antipaci și lui Trump ne trebuie!!!

Din tot acest circ provocat de Dragnea pentru a butona el conducerea guvernului, până în momentul în care poate să își pună cu totul labele pe ea, va beneficia Ungaria care, având o relație solidă cu Rusia, își va consolida și relația cu SUA, datorită poziției anti-imigrație și a faptului că a salutat cu surle și trâmbițe victoria lui Trump.

În consecință, România va ajunge încă o dată de râsul curcilor, iar sentimentul de neîncredere pe care îl au celelalte state din Europa față de noi se va amplifica.

Probabil că de aceea a amânat și Iohannis desemnarea primului ministru până după Crăciun: de teama consecințelor în plan extern, a eventualelor reacții dure de la Washington și în speranța că poate se petrece ceva, se mai scoate ceva la lumină ca să o poată respinge pe Sevil Shhaideh, fără a risca suspendarea.

În concluzie, politicienii români dovedesc încă o dată că interesele lor mărunte, mizerabile, primează în fața interesului național. Dovedesc că n-au viziune, că nu se gândesc la imaginea României, că nu sunt capabili să ducă această țară acolo unde îi este locul.

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Cu un premier musulman, Dragnea ni-l pune în cap pe Trump!!! Marea câștigătoare din zonă va fi Ungaria, prietenă la toartă și cu Rusia și cu SUA

  1. Corecta analiza,din pacate,as zice.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii