Noutăți

Criza Identitară în Războiul Informațional: 800.000 de sinucideri anual, 300.000.000 de oameni în depresie, conform OMS!

 •  
 •  
 •  

Trăim într-o lume cu adevărat bolnavă – o lume în care goana după profit și putere sapă adânc în sufletele oamenilor, prinși fără vină în toate mizeriile pe care le fac mai marii lumii. Globalizarea și neomarxismul cultural, atacul frontal la identitatea națiunilor și a ființei umane, la morală, cultură și educație scoate pe bandă rulantă generații tot mai debusolate.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, în fiecare an 800.000 de oameni își iau singuri viața, în timp ce 300 de milioane sunt bolnavi de depresie. Tragedia este, în cazul sinuciderilor, că acest gest este pentru tinerii aflați între 15 și 29 de ani a doua cauză a mortalității.

Din păcate, tot mai mulți oameni nu se mai regăsesc în această lume, nu simt că mai aparțin unui grup sau unui scop. Iar această criză identitară se adâncește tot mai mult, în mod premeditat amplificată de păpușarii planetei. Și totuși, putem face ceva în mijlocul acestui proiect de nivelare a conștiințelor și a identităților naționale numit NOUA ORDINE MONDIALĂ?

Despre această criză identitară întreținută de războiul informațional, dar și despre soluțiile la care putem avea acces, vă invit să descoperiți mai multe în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, în care l-am avut invitat pe prof. univ. dr. Leon Zăgrean, coordonatorul disciplinei de neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Criza Identitară în Războiul Informațional: 800.000 de sinucideri anual, 300.000.000 de oameni în depresie, conform OMS!

 1. bogdan bobolea // 9 mai 2017 at 22:52 // Răspunde

  Confesiunile lui Ronald Bernard

  https://www.youtube.com/watch?v=hNCErMz7AAE

 2. La ce legi ies din Guvernul Romaniei, e clar ca multi Parlamentari au o criza identitara.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii