Noutăți

Coventry University din Anglia este universitatea cu cei mai mulți români dintr-un campus aflat în afara țării

  •  
  •  
  •  

Coventry University este poziționată pe locul 15 în topul celor mai bune universități din Marea Britanie conform ziarului ‘The Guardian University Guide’. Datorită facilităților și a resurselor puse la dispoziție tinerilor, universitatea a câștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de ‘Modern University of the Year’ acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de ‘Entrepreneurial University of the Year’. (agerpres)

În campusul acestei universități se regăsește cel mai mare număr de studenți români din lume! Datorită acestui fapt, anul acesta, Coventry University pune la dispoziție pentru prima dată, un fond de burse în valoare de 500.000 de lire exclusiv românilor care sunt acceptați la programe de licență sau masterat în cadrul universității. Lansarea acestor burse va avea loc în cadrul prezentării generale ce se va desfășoară în trei zile diferite (22, 23, 25 aprilie) în trei orașe din România: Cluj-Napoca, București și Iași. Pariciparea la Coventry University Experience Day este gratuită.

04201526735621915

Coventry University este o universitate publică de cercetare, situată în orașul Coventry din Anglia. Cunoscută anterior ca Politehnica Lanchester sau Politehnica Coventry, a fost recunoscută drept universitate în 1992, când acesetia i-a fost acordat statutul de universitate.

Cu mai mult de 27000 de studenți (începând cu 2013), Coventry University este cea mai mare dintre cele două universități din oraș, cealaltă fiind Universitatea din Warwick. Are trei campusuri: unul în centrul orașului Coventry, unde marea majoritate a universității funcționează, unul în Scarborough, North Yorkshire și unul în Londra.

Universitatea cuprinde patru facultăți și o școală, și gestionează o serie de filiale comerciale care furnizează servicii de afaceri organizațiilor locale și naționale.

Coventry-Cathedral2

,

coventry1_2500804b

Mădălina Corina Diaconu

surse: agerpres, oncampusglobal.com, telegraph.co.uk


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii