Noutăți

Corpul unei creaturi bizare găsite recent, îi uimește pe biologii ruși (foto+video)

Rămășițele unei creaturi descoperite recent în Rusia îi nedumerește pe biologii locali, care nu știu cărei specii i-ar putea aparține. Corpul, ce s-a crezut inițial a fi un embrion de la un pui, teorie demontată, are doar câțiva centrimetri înălțime, craniul umflat și corpul alungit.

Se pare că acest organism nu este nici pește, nici pasăre – această creatură are un craniu misterios, nu prezintă gât și nici aripi. Are un craniu ciudat. E nevoie de studii ulterioare pentru a determina despre ce fel de creatură sau organism e vorba”, a declarat biologul Yegow Zadereev, de la Institutul de Biofizică din Krasnoyarsk, unul dintre cei ce au studiat organismul.

straniu

Presa locală susține că descoperirea a fost făcută de doi bărbați lângă râul Kovashi în orașul rus de Sosnovy Bor, care a fost construit în anii 1950 în apropierea centralei nucleare Leningrad.

Dacă există vreo legătură între centrala nucleară (posibile radiații) și forma neobișnuită a acestuia, vom afla după ce testele ADN prelevate, vor fi gata. În cazul în care nici acestea nu vor putea determina cărei specii îi aparține corpul, cel mai probabil, misterul din jurul lui se va adânci și mai mult.

sursa: dailymail.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii