Noutăți

Contul de Twitter al companiei McDonald’s a fost folosit pentru insulte la adresa lui Donald Trump. Care au fost consecințele?

Așa cum ne informează BBC, cei de la McDonald’s susțin că le-a fost compromis contul de Twitter, după ce acolo a fost postat un mesaj jignitor, adresat președintelui Donald Trump. Mesajul suna astfel: „Ești un pretext dezgustător de președinte și ne-ar plăcea să vină @BarackObama înapoi…”. De asemenea, se afirma, tot acolo, că președintele SUA ar avea „mâini minuscule”. Urmarea a fost că McDonald’s a eliminat postarea, a luat măsurile necesare pentru a-și securiza contul iar acum investighează cum de-a fost cu putință să „apară” o asemenea postare scandaloasă pe pagina sa oficială de Twitter.

a

Acum, compania susține că a fost înștiințată de către cei de la Twitter că i-a fost „spart” (compromis) contul. Totuși, nu este clar dacă este mâna unui hacker sau dacă, nu cumva, vreun angajat pus pe pozne a scris mesajul cu pricina, pentru a crea probleme. În luna ianuarie, BBC a raportat că unul dintre conturile sale a fost atacat de către un hacker, după ce a anunțat că președintele american ar fi fost împușcat.

S-ar putea spune că, fără îndoială, noul președinte al SUA are o mulțime de adversari declarați și nedeclarați, deoarece deranjează teribil prin acțiunile și opiniile sale conservatoare, opuse marxismului cultural și noului comunism deghizat – care constituie cel mai mare pericol pentru civilizația și democrația de tip occidental!

c

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: www.bbc.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii