Noutăți

Control total – Recunoașterea facială în tot mai multe orașe din România

Consilierii locali ai municipiului Constanța au aprobat proiectul Seif City 20, privind creșterea siguranței în oraș, prin realizarea unui sistem operațional integrat de monitorizare.

În acest fel, cel puțin 1.260 de camere de supraveghere vor fi amplasate în mai toate zonele din oraș, fiind coordonate dintr-un dispecerat, legat cu toate structurile de siguranță și ordine publică din Constanța.

Valoarea proiectului de realizare a sistemului tip „big brother” este de 9 milioane de euro, potrivit primarului Decebal Făgădău. Constanța are un preacord de finanțare cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) care include acest proiect.

Recunoașterea facială a început deja la Timișoara

În orașul de pe Bega au fost puse în funcțiune camerele de supraveghere video cu recunoaștere facială. Necesitatea lor? Prinderea rapidă a cetățenilor care fac mizerie sau se poartă necivilizat în oraș.

Au fost montate 54 de camere de supraveghere video performante, care pot recunoaște fețele celor pe care îi filmează, iar imaginile sunt transmise live la Centrul de Monitorizare al Poliției Locale.

Citește mai mult: Ortodox


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Control total – Recunoașterea facială în tot mai multe orașe din România

  1. Toate aceste echipamente de top in domeniul supravegherii si controlului populatiei sunt folosite doar in cazul cetatenilor obisnuiti, cinstiti si loiali tarii, in timp ce in cazul infractorilor, pedofililor, tradatorilor de neam si tara, membrilor retelelor de trafic de carne vie(si moarta), cei care le manevreaza se fac ca ploua! Traim astazi, fara sa ne pese prea mult, intr-o Colonie criminal-mafiota de factura securist-masonica si de reeducare de tip neomarxist, si asta ne va costa drastic pe toti!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii