AIM radionica curs online

Noutăți

Conspirație neomarxistă: Tony Blair l-a sfătuit în secret pe președintele Macron cum să saboteze Brexit-ul

ActiveNews.ro: Fostul prim-ministru laburist al Regatului Unit, Tony Blair, a participat la întâlniri secrete cu lideri europeni, în încercarea de a contracara efortul Marii Britanii de a părăsi UE, scrie Daily Telegraph. Tony Blair, cunoscut politician globalist, cel care și-a împins țara în războiul din Irak alături de SUA, s-a făcut luntre și punte pentru a împiedica Marea Britanie să părăsească UE.

Potrivit Daily Telegraph, care citează surse de la Paris”, președintele francez Emmanuel Macron ar primit sfaturi de la Tony Blair privind modul în care poate fi oprit Brexit-ul.  Tony Blair ar fi avut întâlniri în același scop și cu Jean-Claude Junker, președintele Comisiei Europene și ar fi sfătuit liderii  UE să nu acorde niciun fel de concesii Marii Britanii. O astfel de tactică, ar fi apreciat fostul premer britanic, i-ar face pe liderii de la Londra să renunțe la Brexit.

Aceste dezvăluiri vin după ce o altă publicație, The Times on Sunday, a scris  că Tony Blair i-ar fi spus textual lui Macron: ”Trebuie să nu cedați iar noi, până la urmă, vom rămâne (în UE-. n.r)”.

Un membru al parlamentului britanic a declarat pentru The Telegraph, comentând aceste informații, că este „total inacceptabil” ca un fost prim-ministru să lucreze împotriva intereselor propriei națiuni prin sprijinirea unor puteri străine, subminând suveranitatea britanică. (Sursa: ActiveNews.ro)

Nota noatră: Iată cum înțeleg neomarxiștii așa-ziși progresiști DEMOCRAȚIA: Referendumul pro-brexit nu are nicio valoare, atâta vreme cât nu este în acord cu ideologia lor. Prin urmare, efectele lui trebuie stopate, voința populară trebuie ignorată, totul pentru a satisface interesele globaliste. Dacă trebuie, ar fi în stare să mai facă referendumul de 10 ori, până când iese ce vor ei. Dar, culmea ironiei, ei se dau cei mai mari democrați. Ei care sunt doar niște comuniști îmbrăcați în straie democratice!!!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Conspirație neomarxistă: Tony Blair l-a sfătuit în secret pe președintele Macron cum să saboteze Brexit-ul

  1. Ba chiar că britanicii,la cel mai înalt nivel ştiu că un nou referendum este inacceptabil.Asta cu toate că toţi ştiu că rezultatul a fost un accident care,la un nou referendum,nu s-ar mai repeta.Întrebarea e:ce faci ca politician,laşi ţara să meargă spre criză doar de dragul democraţiei?De ce-ar fi cedat UE în lipsa sfaturilor lui Blair?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii