Noutăți

Conspirație? Macovei: “Cea mai plauzibilă versiune – Dan Condrea a fost scos din țară”

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat la RFI că are “dubii” că persoana decedată duminică seara în accidentul din Ilfov ar fi Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ne inforează Cotidianul.ro

“Acum ar trebui să facă foarte multe autorităţile. În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo”, a declarat Macovei.

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: “Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”.

Chestionată ce efecte are decesul lui Dan Condrea, dacă se confirmă oficial că e vorba de el, asupra anchetei în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale aceasta a spus: “E posibil să limiteze informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face ancheta mai departe”.

Sursa: Cotidianul.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Conspirație? Macovei: “Cea mai plauzibilă versiune – Dan Condrea a fost scos din țară”

 1. Ancheta asta devine o gluma.
  1. Pana la ADN exista amprenta digitala pt identificare. Nu are amprente digitale ? A condus Condrea fara sa aiba maini ? Identificarea legala n-o face familia…dupa haine ci anchetatorii dupa repere stiintifice.

  2. Problema cea mai importanta in ancheta Hexi este motivul : Daca motivul a au fost banii, multi bani e OK. Cautam profitorii, confiscam banii.

  – Daca motivul a fost insa GENOCIDUL sub o comanda externa sau interna, banii fiind doar “suplimentul” atunci ancheta e mult mai larga si vorbim de ceva mult mai grav pt ca n-o sa stim niciodata exact cati romani au murit datorita infectiilor spitalicesti, cati s-au imbolnavit (medici si pacienti….), si mai ales CINE a comandat acest GENOCID.
  – 10 ani de lipsa de igiena in spitale inseamna multe, foarte multe victime directe si colaterale, facute cu intentie de responsabili la cel mai inalt nivel – pt ca desi rapoartele sri (multe…) exista CINEVA a blocat inceperea, derularea si rezolvarea situatiei.
  Acel “CINEVA”, cu o putere de decizie atat de mare, a facut-o pt bani sau pentru alt scop …cum ar fi GENOCIDUL ?

  3. Problema HEXI e complexa – moartea lui Condrea a determinat CADEREA LEULUI. Sau tradus : Cei din spatele lui Condrea, fiind acum “la adapost”, cumpara masiv euro (cu LEII obtinuti din sistemul sanitar romanesc) si pleaca din tara. Cine sunt acestia ?
  – Vom trece de “secretul sistemului bursier” pentru a determina cine a facut tranzactii atat de masive incat au generat “caderea leului”?

 2. Tinand seama de multe aspecte dubioase ale acestui accident( sau voit accident) aspecte care te pun serios pe ganduri, este foarte posibil ca Dan Condrea sa fie bine mersi UNDEVA departe, la aer curat, la iarba verde si la soare, SCOS din scena cu STIREA si cu GRIJA celorlalti MAFIOTI implicati efectiv in afacerea murdara a dezinfectantilor HEXI PHARMA, criminali
  care trebuiesc pedepsiti cu TOTII!!! PEDEAPSA MAXIMA prevazuta in Codul Penal pentru miile de morti din spitalele Romaniei ar fi prea mica pentru acesti nemernici! Personal, am o nedumerire…de ce presedintele tarii, la vremea aceea Basescu, de ce prim ministrul, la vremea aceea Ponta – au preferat
  sa-si rezolve problemele legate de sanatate in afara tarii fiind operati in strainatate? N-ar fi trebuit sa aiba incredere sistemul medical autohton? De ce n-au avut incredere? Nu cumva au fost informati de servicii, nu cumva au stiut ce se intampla? In acest caz nici nu mai am cuvinte potrivite la adresa acestor MAFIOTI!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii