Noutăți

Conspirația anti-Brâncuși. Dezvăluiri incendiare!

Este greu de crezut că în România acestor ani se pot petrece astfel de lucruri. Prostia și reaua-credință fac legea în țara noastră, iar Brâncuși este din nou executat public.

Într-o emisiune memorabilă, realizată la Nașul Tv, invitatul meu, scriitorul Laurian Stănchescu, cel căruia îi datorăm sărbătorirea națională a Zilei Brâncuși, pe 19 februarie, face dezvăluiri șocante despre lupta autorităților române… împotriva lui Brâncuși, despre adevărul ascuns al multor lucruri importante din viața marelui sculptor român.

După ani de cercetare a vieții și a situației juridice a lui Brâncuși, Laurian Stănchescu este cel care care a inițiat și a obținutul acordul autorităților franceze pentru repatrierea rămășițelor pământești ale lui Brâncuși, așa după cum își dorea și acesta. Stupoare însă: autoritățile românești au sabotat acest proces, blocând repatrierea.

Blindat cu documente în original, pe care le-a și prezentat în emisiune, Laurian Stănchescu ne aduce informații de o valoare extraordinară, demolând multe dintre teoriile oficiale despre Constantin Brâncuși.

O emisiune pe care v-o recomand în mod special și pe care vă rog să o promovați cât de mult puteți. Măcar atât să facem – să popularizăm aceste informații.

Vizionare cu folos!

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Conspirația anti-Brâncuși. Dezvăluiri incendiare!

 1. Draga Daniel,
  Avocatul Florentin Tuca, prin anul 2010 sau 2011 (am avut onoarea sa-l cunosc personal) ne spunea ca a patit-o si el cand s-a oferit sa finanteze cu BANII LUI (si nu putini, deloc) restaurarea Casei Memoriale Brancusi.
  Poate fi contactat sa confirme.
  http://www.tuca.ro

  PS:
  Florentin Tuca este unul dintre fondatorii casei de avocatura Tuca Zbarcea Asociatii.

 2. Nu mai pot decat sa blestem: praful si cenusa sa se aleaga de toti tradatorii de neam,de toate naparcile,de toti nenorocitii care si-au batut joc de sufletul nostru ! In vecii vecilor sa nu aiba parte de o clipa de liniste! Mi se rupe inima in bucati cand ma gandesc ce suferinta cumplita poate sa simta un om pe care o lume intreaga il apreciaza,dar este renegat si batjocorit pana dupa moarte de propria lui tara! Of,Doamne, numai Brancusi sa nu fii !

 3. cristian c. n. // 13 martie 2016 at 20:47 // Răspunde

  Ca sa intreprinzi asemenea gest trebuie sa fii un bun patriot. De atata amar de vreme nu s-a gasit niciun oficial sau functionar al tarii care sa se bata pentru acest lucru.Asta asa,sa ne dam seama cam cine sunt aceia ce conduc (ruineaza) Romania.Cand ne incolonam ca fraierii si ne inghesuim la vot,ar fi de preferat sa stim si ce vrem.

 4. Am vizionat cu mult interes emisiunea…sunt mandra ca in tara aceasta exista adevarati patrioti ca Dl Laurian Stanchescu. Pacat de toate demersurile intreprinse …pacat ca autoritatile si-au dovedit din nou reaua credinta fata de tara si fata de poporul roman si au sabotat aducerea in patria mama a ramasitelor marelui OM si ROMAN care a fost Constantin Brancusi.
  (…nu stiu cum de-i mai rabda Bunul Dumnezeu pe acest pamant!…)

 5. Coliva si vesnica pomenire de ziua de nastere. O adunatura de imbecili care s-au strans acolo doar sa socializeze si sa iasa in evidenta. Repatrierea lui Brancusi nu tine de incompetenta sau ignoranta, este voita si premeditata, urmare a unor interese straine sau opuse spiritului romanesc. Ma doare inima sa vad ca se duce totul dracului in tara asta.Timpurile se schimba, iar furtuna ce vine e prea mare (aparent) sa o mai putem opri…

 6. Ion Rodica adriana // 16 martie 2016 at 1:03 // Răspunde

  Este intr-adevar o miscare antiromaneasca… Brancusi este un sculptor renumit la nivel international si un talent indiscutabil insa autoritatile romane nu fac nimic pentru a-i revendica reala nationalitate…
  Am avut surpriza neplacuta sa vizitez un muzeu de sculptura in Dallas unde Brancusi era prezentat ca ‘cetatean francez’:(

 7. Lucrarile “Princess X” si “Torso” i-au adus ghinion lui Brancusi in tara. Insa astazi e pus in batjocura zoofilul Traian in fundul gol in fata celui mai importante muzeu din Romania: Muzeul National de Istorie – statuie ar trebui distrusa.

 8. Georgeta Lukacs // 2 aprilie 2016 at 21:48 // Răspunde

  Ministrii Culturii, Academia Romana, istoricii, parlamentul,autoritatile locale, ar trebui sa se implice activ in recunoasterea si asezarea la loc de cinste a valorilor umane romanesti.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii