Noutăți

Congresmanul american Robert Aderholt vorbește despre rețeaua Soroș din România…

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Aflat în vizită în România, congresmanul american Robert Aderholt a vorbit și despre influența ONG-urilor finanțate de George Soroș în viața politică a altor state.

Reprezentantul statului Alabama în Congresul american a spus că este la curent cu investigația din țara sa asupra banilor folosiți de Soroș pentru intervenția în alte state și spune că dacă așa ceva este adevărat, atunci oamenii trebuie să știe.

„Eu și congresmanul Chris Smith (cel care a declanșat investigația asupra banilor lui Soroș -n.r.) suntem prieteni buni, am lucrat împreună la multe proiecte. Cred că sunt niște întrebări aici. Dacă acești bani sunt aduși în România sau în orice altă țară, pentru a influența cultura, pentru a influența Guvernul, atunci asta trebuie spus foarte clar, și oamenii trebuie să știe așa ceva. Cred că este posibil ca orice grup să pătrundă și să influențeze țara în orice fel, dar cred că trebuie să ne asigurăm că așa ceva e cunoscut public și oamenii știu ce se întâmplă. Dar ce ne îngrijorează pe mulți dintre noi, e că așa ceva s-ar întâmpla pe ascuns, în secret și că oamenii din România nu vor cunoaște exact ce se întâmplă. Am aflat despre această situație din Statele Unite și sunt niște semnale de alarmă”, a spus Aderholt la Antena 3.

În România, ca și în Europa și SUA, sunt numeroase organizații non-guvernamentale de stânga fondate și finanțate, direct sau prin burse, de către Fundația „Open Society” (Pentru o societate deschisă) a lui George Soroș. Fundația Pentru O Societate Deschisă (cunoscută generic sub numele de Soroș) a fost primul ONG înființat în România post-comunistă, în 1990. Primul ei președinte a fost actualul consilier prezidențial Sandra Pralong.

Sursa: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Congresmanul american Robert Aderholt vorbește despre rețeaua Soroș din România…

 1. #rezist este opera lui Soros … si aici si in SUA. Acelasi #rezist, același mod de operare !

 2. cetățeanul tulburat // 10 iunie 2017 at 1:35 // Răspunde

  Soros e un bandit care trebuie să dispară de pe planeta asta…și gașca lui de bancheri care au ținut în lesă umanitatea în ultimele 7 decenii…

 3. anti-monumentele lui Cristian Rusu de propaganda anti-romaneasca contra marilor eroi romani, // 10 iunie 2017 at 18:58 // Răspunde

  Oare cu ce bani au fost realizate
  anti-monumentele lui Cristian Rusu de propaganda anti-romaneasca contra marilor eroi romani?

  http://salonuldeproiecte.ro/expozitii/global-fara-globalizare/

  Va rog sa vizionati video-ul cu emisiunea Metropolis Cluj-difuzata pe 28 mai de tv ARTE , dati cick pe imagine unde scrie Metropolis pentru accesa video-ul

  http://sites.arte.tv/metropolis/fr/cluj-napoca-metropolis

  Este o coincidenta interesanta cum ” curent cultural” cu mesaj anti-romanesc apare cind la ministerul culturii a fost UDMR!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii