Noutăți

Conferință cu Lect. Univ. Dr. Mihaela Gheorghiu: SECRETELE CORPULUI UMAN – pe 11 mai, la sala Dalles din București. Detalii aici:

  •  
  •  
  •  

Cercetarea științifică din ultimii ani a adus la lumină multe lucruri surprinzătoare despre mecanismele misterioase ale corpului uman. Și pe măsură ce cunoașterea avansează, oamenii de știință sunt tot mai surprinși de extraordinara inteligență pusă în joc în acest ansamblu minunat în care miliarde și miliarde de celule specializate își fac treaba cu o ingeniozitate inegalabilă.

Plecând de la inspirația anticilor, apoi a lui Leonardo da Vinci cu celebrul lui Om Vitruvian, și ajungând la abordarea oamenilor de știință avangardiști de astăzi, descoperim că așa numita proporție de aur este prezentă în corpul uman cu o insistență care nu ne poate lăsa indiferenți, că în spatele tuturor mecanismelor interioare stă o inteligență fabuloasă, că interiorul corpului uman au loc procese aproape incredibile. Și astfel, rând pe rând, secretele corpului uman devin accesibile cercetătorilor și prin intermediul lor, ne devin accesibile și nouă…

Printre oamenii de știință români cu o viziune revoluționară și care are lucruri deosebite de împărtășit în această direcție, o putem descoperi și pe Mihaela Gheorghiu, cea care vă propune pe 11 mai o conferință cu foarte multe informații inedite, numită SECRETELE CORPULUI UMAN. Lector Universitar la UMF Carol Davila din București, Mihaela Gheorghiu este autoare a 6 cărți de specialitate și a unui număr important de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de prestigiu. A fost premiată atât de Academia de Științe Medicale din România, cât și de Academia Oamenilor de Știință din România, pentru lucrările știițifice pe care le-a realizat. Este membru fondator al Ordinului Practicienilor de Medicină Complemenatară din București și co-inițiator al Cursurilor post-universitare de Medicină Cuantică / Introducere în Medicina Vibrațională.

 

Așadar, vă invităm la o conferință deosebit de interesantă din ciclul Serile Cunoaște Lumea, în data de 11 mai, de la ora 19:00, la Sala Dalles din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 18 – lângă Intercontinental). Biletele pot fi cumpărate de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles (zilnic, între orele 09:00 – 20:00). Intrarea 19 lei. Rezervați-vă loc din timp! Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 18:30. Vă așteptăm cu drag! NOTĂ – În finalul conferinței se va iniția un dialog cu publicul, Mihaela Gheorghiu urmând să răspundă întrebărilor dumneavoastră.

mihaela-ghoerghiu
Despre Mihaela Gheorghiu:
Profesor la UMF Carol Davila din București, autoare a 6 cărți de specialitate și a unui număr important de articole științifice publicate în reviste naționale și internaționale de prestigiu. A fost premiată atât de Academia de Științe Medicale din România, cât și de Academia Oamenilor de Știință din România, pentru lucrările știițifice pe care le-a realizat. Este membru fondator al Ordinului Practicienilor de Medicină Complemenatară din București și co-inițiator al Cursurilor post-universitare de Medicină Cuantică / Introducere în Medicina Vibrațională.Mai jos puteți urmări două emisiuni în care am avut-o invitată pe d-na lect. univ. dr. Mihaela Gheorghiu.

Daniel Roxin

Mai jos puteți viziona două emisiuni în care am avut-o invitată pe dr. Mihaela Gheorghiu:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii